melltartó nélkül meztelen ruha Dior Rihanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem sokat hagyott a képzeletre Rihanna a Dior legújabb kampányában. Az énekesnő Instagramján osztotta meg a szuperdögösre sikerült képeket.

Igazi végzet asszonyát varázsoltak Rihannából a Dior divatház legújabb kampányában.

Forrás: Instagram/badgalriri

A Forma-1-es Lewis Hamilton barátnője kitett magáért: láthatóan a melltartót is hajlandó volt hanyagolni hálószerű ruhája alatt.

Forrás: Instagram/badgalriri

Nem mintha ellenére lennének az efféle megmozdulások: annak idején a Lui magazin címlapján feszített meztelen cicikkel.

Rihanna: egy stílusikon születése

Rihanna rendelkezik a legtöbbet emlegetett gardróbbal a popszakmában. A fesztiválozó tinédzserek imádják merész stílusát, de vajon nem fordult kicsit a túlzottan szexuális felé? - a Life.hu ITT járt utána.
Együtt csobbant a tengerbe Rihanna és Lewis Hamiltonhttp://www.life.hu/intim/20150808-rihanna-es-lewis-hamilton-egyutt-nyaralnak-barbadoson.htmlŐk lennének a sztárvilág új szerelmespárja? Együtt élvezi barbadosi nyaralását az énekesnő és a Forma-1-es világbajnok.IntimOrigoRihanna nem bír magával, ismét stílust váltotthttp://www.life.hu/trend/20150829-kek-haja-lett-az-enekesnonek-mar-meg-sem-lepodunk-rajta.htmlRihanna az a sokszínű előadó, aki sosem mulasztaná el az átalakulás lehetőségét.Trend--Ezért a nagymamaruháért fizetett félmilliót Rihannahttp://www.life.hu/trend/20150714-rihanna-stilust-valtott-es-nagymamaruhaban-setalgatott.htmlNem ezt szoktuk meg az extravagáns énekesnőtől, aki a minap egy otthonkára hajazó, virágmintás darabban lépett New York utcáira, melyért tetemes összegett fizetett. Trend--Furcsa szerelésben napozik Rihannahttp://www.life.hu/trend/20150801-rihanna-enekesno-sarga-bikiniben-es-rengeteg-ekszerben-napozik.htmlAz énekesnő az Instagram oldalán osztotta meg a rajongóival, hogyan élvezi a napsütést.Trend--Rihanna átlátszó selyempizsamában járkált az utcánhttp://www.life.hu/intim/20150719-rihanna-melltartoban-es-pizsamaban-maszkalt-az-utcan.htmlA gyönyörű énekesnő nem mindennapi szerelésben indult el hazafelé. Intim--Így kényeztetik Horváth Éváthttp://www.life.hu/trend/20150903-horvath-evat-szepsegszalonban-kenyeztetik.htmlMilyen jó Horváth Évának. Egyszerre két hölgy is kényezteti a csodaszép modellt.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.