Játék az Instagrammal - így karcsúsodnak centiket a világsztárok

retusálás Photoshop fogyás Beyonce Miranda Kerr Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mi értelme van kilókat lecsalni magunkról a rólunk készült képeken, ha utána "élőben" úgyis minden kiderül? Mi talán ezt gondoljuk, a világsztárok azonban nem, hiszen nekik abban a hitben kell tartani a rajongókat, hogy ők abszolút tökéletesek. Íme, az Instagram nagyasszonyai, akik jól tudják, hogyan érdemes játszani a legújabb technikákkal. 

Facetune, Beauty Mirror, Spring, SkinneePix - ez csak néhány azok közül az alkalmazások közül, melyekkel pillanatok alatt tökéletessé varázsolhatjuk a szelfijeinket, persze a szakavatott szemek könnyen kiszúrják a turpisságot. Mutatjuk is, mire érdemes figyelni!

Lindsay Lohan nagy varázslónő: januárban még olyan paparazziképek készültek róla, amelyeken kissé pocakos a művésznő, ám ő ezzel egyidőben olyan fotókat tett közé, melyeken elég lapos és kockás a hasa.

Forrás: Instagram/Lindsay Lohan

3 hónappal később osztotta meg a lenti képet, amin az ajtó igen furcsa formájából látszik, hogy bizony popsi és combtájékon volt egy kis igazítás...

A hullámzó ajtó árulkodó jel Forrás: Instagram/Lindsay Lohan

De a következő fotón is igen érdekesen festenek azok a hurkácskák...

Forrás: Instagram/Lindsay Lohan

Miranda Kerr teste szerintünk álomszép, a szupermodell azonban ennek ellenére manipulálja a fotóit. Ezen a képen például abszolút tökéletes homokóra alakja van az ausztrál szépségnek, ám érdemes egy pillantást vetni az egyébként szabályos mintázatú szőnyeg furcsaságaira...

Miranda ugyanabban a ruhában mégis másképp Forrás: Instagram/Miranda Kerr

De a legnagyobb port az a Victoria's Secret-es kép kavarta, ami először nyilvánvalóan Photoshoppolva került ki a modell oldalára. Ha rosszmájúak lennénk, azt mondanánk, hogy Miranda keze nagyon megszaladt a kép retusálásakor, de persze az is lehet, hogy illetéktelenek töltötték fel agyonretusálva a képet...Mindenesetre az internet néme kiakadt, a modell pedig később a lenti képre cserélte a nagyon retusáltat, és kiírta Instagram oldalán, fogalma sem volt arról, hogy az első kép ennyire más, mint az eredeti.

Az eredeti és a photoshopolt változat Forrás: Instagram/Miranda Kerr

Beyoncé már nem annyira profi: ezen a 2014-ben készült képen még annak is feltűnik a baki, aki nem szakavatott photoshop-témában. A fotón a telefon és a borosüveg is enyhén szólva furcsán mutatnak...

A telefon és a pohár formája nem valóságos Forrás: Instagram/Beyoncé

A díváról mégis a golfos a legkínosabb kép: ennyire vékonyak maximum évtizedekkel ezelőtt voltak a popdíva combjai..

Forrás: Instagram/Beyoncé

Lady Gaga is imádja a technika vívmányait, és inkább ezekkel játszadozik, minthogy többet mozogjon és jobban figyeljen az étkezésére. Ebben a nyújtó pózban különösen jól látszik, hogy a hasa nem olyan, mint valójában, de ami mégis igazán árulkodó, az a szőnyeg egyenetlensége.

A tükörben lévő hullám figyelmeztet a turpisságra Forrás: Instagram/Lady Gaga

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.