újrahasznosítás fotó címlap szupermodell Miranda Kerr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szupermodell egyik, 2010-es címlapfotóját használta fel az ausztrál Cosmo az augusztusi borítóra. Csak a mostani képen kicsit kevesebb a Photoshop...

Úgy szeretjük ezeket a photoshop-bakis anyagokat, mint a hűs, nyári záporokat. Itt az újabb gyöngyszem: Miranda Kerrt 2010-ben kapta lencsevégre egy kanadai magazin: a Flare őszi számának címlaplánya volt. Most, 2013 augusztusában az ausztrál Cosmopolitan újrahasznosította az említett képet.

Forrás: cosmopolitan.com.au, fashionmodeldirectory.com
Forrás: cosmopolitan.com.au, fashionmodeldirectory.com

Miranda 2010-ben a Flaire címlapján, és most, a Cosmóban

A mostani címlapon mintha spóroltak volna a photoshoppal - szerencsére, mert a 2010-es képen a modell ijesztően vékony testtel, világos bőrrel, és beesett arccal pózolt, mintha kiszívták volna belőle az életet. Nem sokszor látni ilyen újrahasznosítást, olyannal pedig pláne ritkán találkozni, amikor a "másolat" jobban sikerül, mint az eredeti.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.