Boldog szülinapot, Esmeralda Gosling! - Egyéves lett a világ egyik legsármosabb pasijának kislánya

Forrás: Northfoto -
Ryan Gosling Eva Mendes Esmeralda Amada Gosling család szülők születésnap gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hogy repül az idő! Napra pontosan egy évvel ezelőtt született meg a világ egyik legsármosabb színészének kislánya, Esmeralda Amada Gosling. 
Ryan Gosling és Eva Mendes Forrás: Northfoto

Ha esetleg az apróság nevéről nem jöttél volna rá, hogy kik a csöppség szülei, akkor segítünk egy kicsit: a jóképű apuka, a nők nagy kedvence, a Szerelmünk lapjai c. film romantikus szerelmese, Ryan Gosling. Az anyuka pedig az egzotikus szépségű, kubai-amerikai színésznő, Eva Mendes.

A két sztár szülő, még a kicsi megszületése előtt eldöntötte, hogy gyermekük magánéletét a lehető legjobban meg fogják védeni a nyilvánosságtól. Ezt pedig komolyan is vették: a színésznőről jóformán alig lehetett látni terhesfotót, és a kicsiről sincs túl sok kép az interneten. Várandóssága idején így nyilatkozott erről a színésznő: "Ryan és én úgy döntöttünk, a lehető legjobban elrejtjük a nyilvánosság elől. A terhességemmel kezdtük."

Ryan Gosling megkérte Eva Mendes kezét?

Négy együtt töltött év és egy közös gyerek után a jelek szerint nagy lépésre szánta el magát (végre!) Hollywood legdögösebb sztárpárja, Eva Mendes és Ryan Gosling. A 41 éves színésznő képmegosztó oldalán villantotta meg mutatós smaragdkövét, amelyet bizony éppen azon az ujján hord, ahol eljegyzésük zálogát viselik a nők. A Daily Mail becslései szerint legalább hatkarátos lehet a csodaszép gyűrű. Kíváncsi vagy a pazar ékszerre? ITT megnézheted!

És hogy miért pont a különleges Esmeralda Amada nevet kapta a csöppség? A boldog anyuka erre is megadta a választ egy interjújában: "Ryan és én is szeretjük Esmeralda karakterét Victor Hugo regényében, A Notre Dame-i toronyőrben, és szerintem nagyon szép név. Amada a nagymamám neve volt. Spanyolul azt jelenti, »akit szeretnek.«"

Eva Mendes és Ryan Gosling a párizsi Pere Lachaise temetőben sétálnak Forrás: Northfoto

Sajnos a kislányról nem sok fotót tudunk megmutatni, helyette azonban van a tarsolyunkban néhány hihetetlenül cuki retrofotó a boldog szülőkről. Kíváncsian várjuk, felnőve Esmeralda vajon apukájára vagy anyukájára fog inkább hasonlítani.

/1509/Eva_M201591118745

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.