Iszak Eszti bikinis teste meghódította Szardíniát

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
szexi Szardínia barna Iszak Eszter bikini tengerpart
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető többször is megmutatta a nyáron, hogy mennyire jól néz ki bikiniben. Szerencsére még ősz elejére is jutott egy hasonló szexi fotó.

A csiganyállal szépülő híresség ezúttal Szardíniáról köszöntötte rajongóit, ráadásul nem is akármilyen képpel. Gyönyörű barna bőrével, a szexi bikinivel, és ezzel a csodálatos tengerparti háttérrel Iszak Eszti feldobja a napunkat.

Forrás: Facebook/ Iszak Eszti
Új évszak, új trendek, de Jessica Alba a régi - heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150911-life-hu-heti-stilusmustra-szerepel-benne-jessica-alba-heidi-klum-camila-alves.htmlDögös fekete rucik, nagyon színes kreációk és sok-sok őszi anyag - a világsztárok már abszolút képben vannak az új trendekkel. Egyedül Jessica Alba volt az, aki egy kicsit visszahozta a nyarat, de mi imádtuk. Hogy hogyan? Megmutatjuk a Life.hu heti stílusmustrájában!TrendAFPPirner Alma őszi stílusra váltott - Csinos kismamafotó!http://www.life.hu/trend/20150911-pirner-alma-lecserelte-a-nyari-ruhatarat-es-mar-az-oszre-fokuszal.htmlMár a nyolcadik hónapban van a gyönyörű Pirner Alma, aki már alig várja kisbabája megérkezését. Addig is rengeteg képpel lepi meg rajongóit, akik örömmel fogadják a leendő anyuka posztjait.TrendOrigoŐk a Hódi Pamela hasonmásverseny lányai - Íme a csoportkép!http://www.life.hu/trend/20150911-hodi-pamela-megtalalta-hasonmasat.htmlHódi Pamela egy csokornyi lánnyal vette körbe magát Instagram-fotóján. Az egyiküket nagy megtiszteltetés érte.TrendOrigoSzexi bikinis képpel búcsúzik Rubint Réka Görögországtólhttp://www.life.hu/trend/20150911-rubint-reka-szexi-keppel-bucsuzott-mykonostol.htmlRéka a házassági évfordulójuk alkalmából lepte meg a férjét egy tengerparti pihenéssel, melynek során négy napig kettesben, szerelmesen andalogva töltötték az időt. A fitneszkirálynő most egy fürdőruhás képpel búcsúzik Mykonostól.TrendOrigoÁbel Anitát szinte felismerhetetlenre sminkelték - Fotó!http://www.life.hu/trend/20150911-abel-anita-igen-extrem-sminkben-pozol-a-kameranak.htmlA gyönyörű műsorvezetőt legtöbbször egyszerű, inkább visszafogottabb oldaláról ismerjük, azonban most megmutatta: az extrém stílus is remekül áll neki. TrendFotó: Bielik István - OrigoÚgy néz ki, mint egy Barbie baba, és úgy is éli az életét a 26 éves lányhttp://www.life.hu/trend/20150911-angelica-kenova-az-uj-barbie-baba-akit-hercegnonek-neveltek-a-szulei.htmlEddig azt gondoltuk, hogy az orosz Valeria Lukyanova a legőrültebb Barbie hasonmás, de most komoly vetélytársa akadt a szintén orosz származású Angelica Kenova személyében.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.