Velence 2015: Ki volt a leggyönyörűbb a filmfesztiválon?

színésznő Dakota Johnson velencei filmfesztivál Diane Kruger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A velencei filmfesztivál nyitónapján hercegnőnek öltöztek a világsztárok, ám itt még nem ért véget a csodás ruhák felvonultatása. Lássuk, kiknek sikerült hódítaniuk a vörös szőnyegen a fesztivál ideje alatt, és kik voltak azok, akiknek a stílusán még lenne mit csiszolgatni...

Tara Basro

Ez a marsalaszínű, aszimetrikus kreáció csodásan festett az indonéz színésznőn.

Forrás: AFP/Tiziana Fabi

Cristina Boccino

A merészen felsliccelt fekete csipkeruha nagyon dögösen állt a művésznőn.

Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

Kristen Stewart

Az ezüst Chanel Couture ruhacsoda és a borvörös ajkak kombinációja egyszerűen isteni!

Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

Amber Heard

Még mindig mindegy, mit vesz magára Johnny Depp neje, hiszen ő mindenben szuperdögös. A ruha egyébként egy Alexander McQueen darab.

Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

Diane Kruger

A német színésznő vitte a prímet az idei fesztiválon. Ez a fekete-fehér Oscar de le Renta kreáció nem volt rossz,

Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

De ez a marsalaszínű Boss-darab mindent vitt.

Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

Elizabeth Banks

Diane Kruger mellett az Éhezők viadalának színésznője volt a fesztivál másik legcsinosabb sztárja - ez a Marchesa darab gyönyörű volt! Sőt, Elizabeth a nyitónapon is kitett magáért, akkor EZT a ruhát viselte!

Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

Juliette Binoche

A színésznő egy Armani Privé darabra voksolt, ami elég ütősre sikeredett, mi azonban egy dolgot változtattunk volna rajta: a rojtoktól nyomban megszabadulnánk!

Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

Alba Rohrwacher

Az olasz színésznő tűzpiros kreációja egészen üdítő lávány volt a fesztiválon.

Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

Berenice Bejo

Élomszép zöld ruha, hozzá a tökéletes cipellő - Berenice ezútta sem hibázott!

Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

Giulia Elettra Gorietti

De érdemes meglesni az olasz színésznő, Giulia Elettra Gorietti sötét málnaszínű tüll ruhacsodáját is.

Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

Tilda Swinton

A színésnő Haider Ackerman kolumbiai tervező pasztellsárga ruháját viselte Velencében, nekünk nagyon tetszett a kreáció esése, de különösen a színe!

Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

Akiknek érdemes lenne újra próbálkozniuk

Dakota Johnson

Sem a Marc Jacobs ruha, sem a frizura nem volt telitalálat A szürke 50 árnyalata hősnőjétől.

Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

Crystal-Donna Roberts

Ha szóba kerül az elegancia, nem feltétlenül kell egy egyébként letisztult, egyszerű fehér ruhát egy hatalmas barna övvel megspékelni.

Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

Jennifer Jason Leigh

A világsztár jobban tette volna, ha a táska színén még gondolkodik picit.

Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

Paulina Chapko

Egy egyszerű balerina is elég lett volna ehelyett a finoman szólva is rémes darab helyett.

Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

Julia Roliz

De egy másik színésznő, Julia Roliz választását sem értjük igazán. A tükörbe megint nem sikerült belenézni indulás előtt...

Forrás: AFP/Tiziana Fabi

Új évszak, új trendek, de Jessica Alba a régi - heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150911-life-hu-heti-stilusmustra-szerepel-benne-jessica-alba-heidi-klum-camila-alves.htmlDögös fekete rucik, nagyon színes kreációk és sok-sok őszi anyag - a világsztárok már abszolút képben vannak az új trendekkel. Egyedül Jessica Alba volt az, aki egy kicsit visszahozta a nyarat, de mi imádtuk. Hogy hogyan? Megmutatjuk a Life.hu heti stílusmustrájában!TrendAFPBritney leszerepelt, Taylor Swift nagyon odatette magát - sminkmustra az MTV VMA díjátadónhttp://www.life.hu/trend/20150831-mtv-vma-sminkek-larion-oscar-elmondja-kinek-volt-a-legszebb.htmlSzinte hiányzott már a nyüzsgés és felhajtás, de nem sokáig! Akár külcsíny-olimpiának is nevezhetjük az idei, fergetegesre sikeredett MTV Video Music Awards-ot! Eszméletlenül látványosak és polgárpukkasztóak voltak sztárjaink - mutatom is, ki hogyan szerepelt a sminkek terén. TrendAFPŐrülten szexi, és élvezi - Boldog szülinapot, Beyoncé!http://www.life.hu/trend/20150902-beyonce-knowles-szuletesnap-10-dolog-amit-imadunk-az-enekesnoben-jay-z-felesegeben.htmlMég csak 34 éves a popkirálynő, de valószínűleg kevés olyan dolog van a bakancslistáján, amit még nem valósított meg. Évek óta foglalja a popkirálynői trónt, mindig képes megújulni, és egy-egy új arcát mutatni. Születésnapja alkalmából a sok közül összeszedtük, mi az a 10 dolog, amiért annyira imádjuk Queen B.-t. Trend--Vajna Timi lábaira találták ki a gladiátorszandálthttp://www.life.hu/trend/20150830-vajna-timi-andy-vajna-felesege-nagyon-csinos-gladiatorszandalban.htmlTiminek még esze ágában sincs az őszre készülni: vékony lábait ezúttal egy gladiátorszandálban mutatta meg. Nagyon dögös!TrendOrigoMTV Video Music Awards - Sokkoló ruhák az elmúlt évtizedekbőlhttp://www.life.hu/trend/20150827-mtv-video-music-awards-emlekezetes-ruhak-az-utobbi-20-evbol.htmlLassan tényleg vége a nyárnak, ezt pedig a szaporodó díjátadók is jelzik. Helyi idő szerint vasárnap este tartják Amerikában az MTV Video Music Awards díjátadót, ahol idén is garantáltan látunk majd jó pár botrányos szettet. Addig is, amíg várakozunk, összeszedtünk néhány olyan ruhakölteményt az utóbbi évekből, amelyek ezért vagy azért, de alaposan beleégtek a retinánkba. Trend--Itt az ideje megjegyezni Gabi Grecko nevét - Lady Gaga babérjaira tör?http://www.life.hu/trend/20150830-gabi-grecko-i-dj-divattervezo-nagyon-szexi-kepet-posztolt.htmlNe izgulj, ha eddig nem tudtad, ki az a Gabi Grecko. Rögtön eláruljuk, ki ez a 26 éves nő, és megmutatjuk a fotót is, ami tuti, hogy ma felrobbantja az internetet. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.