Tolvai Reni bikiniben mutatta meg tökéletes alakját

szexi dögös fülbevaló bikini nyaralás Tolvai Reni Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárok búcsúznak a nyártól, és szerencsénkre ezt szexi bikinis fotókkal teszik. Természetesen az énekesnő sem maradhatott ki a dologból. 

Délelőtt Tolvai Reni párjának, Kállay-Saunders Andrásnak az izmos felsőtestét mutattuk meg, most pedig itt van az énekesnő bikinis fotója. Úgy tűnik, a pár még nem dolgozta fel, hogy hazaértek Ciprusi nyaralásukról és minden alkalmat megragadnak, hogy visszacsalogassák a meleg időt. A szexi fotóért KATT IDE!

Reni még a tengerben is divatosan csobbant. Nekünk nagyon bejött ez az a hatalmas fülbevaló, amit most szúrtunk ki az énekesnő fotói között.

Forrás: Facebook/Tolvai Reni
Ultradögös bikiniben pózolt DJ Seherezádéhttp://www.life.hu/trend/20150913-dj-seherezade-a-valovilag-egykori-sztarja-ultra-dogos-bikiniben-pozolt.htmlA ValóVilág egykori szőkesége nem mindennapi fotóval rukkolt elő. A hűvös napokra való tekintettel egy falatnyi színes fürdőruhába csomagolva mutatta meg tökéletes idomait .Trend--Kucsera Gábor hatalmas szakállat növesztetthttp://www.life.hu/trend/20150912-kucsera-gabor-vilagbajnok-kajakos-szakallat-novesztett-es-torzomborz-kulsovel-szelfizett.htmlTorzomborz külsővel szelfizett a sportoló, aki az elmúlt időszakban nem vitte túlzásba a borotválkozást.Trend--Sarka Kata dögösen indította a vasárnapothttp://www.life.hu/trend/20150913-sarka-kata-hajdu-peter-felesege-csipkes-fehernemuben-pozolt-vasarnap-reggel.htmlA vasárnap reggeli napsütésben, csipkés fehérneműben mutatta meg bájait Kata.Trend--Megtaláltuk a világ egyik leghosszabb lábú modelljéthttp://www.life.hu/trend/20150912-lauren-williams-a-vilag-egyik-leghosszabb-labu-modellje.htmlLauren Williams lábai olyan hosszúak, hogy akár az égig ugorhatna velük.Trend--Így fest Iszak Eszti és Dukai Regina smink nélkül, karikás szemmel http://www.life.hu/trend/20150907-iszak-eszti-musorvezeto-es-dukai-regina-modell-almos-fejjel-karikas-szemekkel-szelfizett.htmlA két szépség kora hajnalban, a repülőtéren futott össze, ahol egyből készítettek egy közös fotót. Hiába a koránkelés, ők még karikás szemekkel is gyönyörűek.Trend--Méregdrága arany fehérnemű 170 millióérthttp://www.life.hu/trend/20150825-meregdraga-arany-fehernemut-mutattak-be-kinaba-az-ara-szazhetvenmillio-forint.htmlTermészetesen a csillogó-villogó fehérneműt Kínában mutatták be.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.