DJ Seherezádé különleges vörös bikiniben mutatta meg dögös alakját

Forrás: Facebook/DJ Seherezádé -
valóvilág harmónia szexi DJ Seherezádé dögös bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Való Világ egykori sztárja zen hangulatban és hihetetlenül dögös bikiniben mutatta meg darázsderekát.

Vasárnap DJ Seherezádé szexi, bikinis fotójától maradt tátva a szánk, hiszen tökéletes alakja tényleg irigylésre méltó. Most pedig itt van az újabb kép, amin harmonikus környezetben, egy különleges fürdőruhában mutatta meg Sehi, milyen vékony a dereka.

Forrás: Facebook/DJ Seherezádé
Pofonegyszerű szépségpraktikák őszre Larion Oscar sminkmestertőlhttp://www.life.hu/trend/20150911-oszi-sminkek-ecsetek-es-az-arcbor-felkeszitese-larion-oscar-sminkmester-tippjei.htmlItt van az ősz itt van újra...Itt az ideje, hogy alaposan felkészülj a szezonváltásra, hiszen az ősz közeledtét a bőr is megérzi. Larion Oscar sminkmester megmutatja, hogyan kezdj neki a piperéid ősziesítéséhez. TrendThinkstockHoppá! Befotózott a lábai közé Kylie Jennerhttp://www.life.hu/trend/20150914-kylie-jenner-befotozott-labai-koze.htmlAz ifjú celebnő legújabb Instagram-fotóján betekintést engedett combjai közé.Trend--Álomcombokat villantott a 42 éves Heidi Klumhttp://www.life.hu/trend/20150913-heidi-klum-modell-labai-gyonyoruek.htmlEgész nyáron Heidi Klum bikinis fotóitól hemzsegett az internet, de szerencsére ősszel sem kell lemondnaunk arról, hogy a modell tökéletes combjait nézegessük. Trend--Sarka Kata dögösen indította a vasárnapothttp://www.life.hu/trend/20150913-sarka-kata-hajdu-peter-felesege-csipkes-fehernemuben-pozolt-vasarnap-reggel.htmlA vasárnap reggeli napsütésben, csipkés fehérneműben mutatta meg bájait Kata.Trend--Most mindenki ott van, aki számít - celebek a New York-i divathétenhttp://www.life.hu/trend/20150913-most-mindenki-ott-van-aki-szamit-celebek-a-new-york-i-divatheten.htmlMég csak pár napja kezdődött a jövő tavaszi trendeket bemutató New York-i divathét, de máris lépten nyomon celebekbe botlik az ember, ha nézegeti az eseményről készült fotókat. Íme azok a világsztárok, akiket most a legjobban a divat érdekel!Trend--A hónap színe: a terepzöldhttp://www.life.hu/trend/20150911-divat-es-trend-a-honap-szine-a-terepzold.htmlIzgalmas színek, fazonok és nagyon extra kiegészítők várnak ránk az üzletek őszi kínálatában. Az üde, élénk árnyalatok helyett itt vannak az ősz szebbnél szebb tónusai - a Life.hu-n a hónap színe az év egyik slágere, a terepzöld.TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.