Bugyiban villantott virslilábakat Iszak Eszti

szexi Szardínia sci-fi Iszak Eszter tengerpart nyaralás virsli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető nem hanyagolja rajongóit szardíniai nyaralásán sem. Ezúttal egy klasszikus virslilábfotóval köszöntött minket a mesés tengerpartról.

Az elmúlt napokban láttuk a parton ugrálni, bikiniben és szexi ruhában pózolni, most pedig parton olvasgatós fotót posztolt a sztár, természetesen úgy, hogy a fürdőbugyija és szexi lábai is látszódjanak.

Forrás: Instagram/ Iszak Eszti

A klasszikus virsliláb (homokos tengerparton készülő combszelfi) pózt Iszak Eszti egy klasszikus sci-fivel, Sztrugackij Piknik az árokparton című regényével egészítette ki.

Pofonegyszerű szépségpraktikák őszre Larion Oscar sminkmestertőlhttp://www.life.hu/trend/20150911-oszi-sminkek-ecsetek-es-az-arcbor-felkeszitese-larion-oscar-sminkmester-tippjei.htmlItt van az ősz itt van újra...Itt az ideje, hogy alaposan felkészülj a szezonváltásra, hiszen az ősz közeledtét a bőr is megérzi. Larion Oscar sminkmester megmutatja, hogyan kezdj neki a piperéid ősziesítéséhez. TrendThinkstockVitát robbantott a modell, Molly Bair, akinek fotói anorexiás oldalakon jelentek meghttp://www.life.hu/trend/20150914-molly-bair-modell-fotoi-anorexiasokrol-szolo-oldalon-jelent-meg.htmlAmíg sok tervező már extrém szépségeket is szívesen lát a kifutókon, vannak helyek, ahol még mindig a magas, csontsovány lányok a legkeresettebbek.Trend--Így vonult a Down-szindrómás lány, Madeline Stuart New York kifutójánhttp://www.life.hu/trend/20150914-madeline-stuart-down-szindromas-lany-igy-nezett-ki-a-new-yorki-divatheten.htmlAhogy már korábban hírt adtunk róla, a 18 éves Down-szindrómás lány, Madeline Stuart is kifutóra lépett a New York-i divathéten. Most meg is mutatjuk, hogy festett a lány a divatbemutatón.Trend--DJ Seherezádé különleges vörös bikiniben mutatta meg dögös alakjáthttp://www.life.hu/trend/20150914-dj-seherezade-a-valovilag-egykori-sztarja-kulonleges-voros-bikiniben-pozolt-zen-hangulatban.htmlA Való Világ egykori sztárja zen hangulatban és hihetetlenül dögös bikiniben mutatta meg darázsderekát.Trend--Nádai Anikó fáradtan is gyönyörű - Sugárzó fotó a fiatal anyukárólhttp://www.life.hu/trend/20150914-nadai-aniko-az-rtl-klub-sztarja-faradtan-is-gyonyoru-kismama.htmlSmink nélkül, álmos fejjel szelfizett a kismama, akit ugyan kisfia lefáraszt éjszakánként, ezt azonban egy cseppet sem bánja, mert imádja őt.TrendOrigoNagyon trendi bölcsis Berki Natasa Zselykehttp://www.life.hu/trend/20150914-berki-natasa-zselyke-igazi-kis-stilusikon-es-mindig-trendin-megy-bolcsibe.htmlBerki Krisztián kislánya egy igazi kis stílusikon, aki még a bölcsődébe sem vesz fel akármit. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.