Jobb későn, mint soha. Az első afroamerikai szépségkirálynő, Vanessa Williams hosszú évtizedek után visszatért a Miss America verseny színpadára, miután a vezérigazgató, Sam Haskell elnézését kérte az elmúlt időszak történéseiért.

Vanessa Williamst 1983-ban választották a Miss America győztesévé, így ő lett az első színesbőrű szépségkirálynő a verseny történetében.

Forrás: AFP/Michael Loccisano

Mindössze 10 hónapig birtokolhatta a címet, a Penthouse magazin ugyanis ez időtájt jelentetett meg engedélye nélkül egy róla készült meztelen fotósorozatot. A kirobbanó botrány miatt Vanessának le kellett mondania címéről.

A színésznői és énekesnői karrierbe fogó szépségkirálynő vasárnap este azonban újra a Miss America színpadán állhatott: Sam Haskell a 2016-os Miss America versenye előtt kért bocsánatot Vanessától a nyilvánosság előtt.

"Bár a jelenlegi állás szerint a szervezet egyetlen tagja sem dolgozott akkor, most mégis szeretnénk bocsánatot kérni a nevükben tőled és édesanyádtól, Miss Helen Williamstől.Bocsánatot kérek mindazért, amit mondtak vagy tettek, amelyek miatt sokkal kevésbé érezted magad annak a Miss Americának, aki vagy, és aki mindig is leszel - fogalmazott Sam Haskell, akinek bocsánatkérését követően a könnyeit törölgető Vanessa Williams a zsűritagok közé ült, majd ő is részt vett Amerika legszebb nőjének kiválasztásában.

8 sztár, akiknek jót tett az idő
Miközben minden kozmetikai és plasztikai hirdetés azt sugallja, hogy konzerváljuk magunkat a huszonéves állapotunkban, érdemes megnézni a negyvenes éveikben járó hírességeket. Az odafigyelés szükséges, a ráncokon görcsölni viszont nem szabad. A Life.hu itt mutatott be nyolc olyan sztárt, akik klasszisokkal jobban néznek ki, mint 12-15 évvel korábban.