A Pantone Intézet a New York-i divathéten bemutatott kollekciók alapján már ki is adta az első előrejelzését a jövő év tavaszának színeire vonatkozólag. Vibráló, vidám, különleges árnyalatokat választottak ki, amikre kár lenne még fél évet várni... Mutatjuk, hogyan használhatod őket már most is az otthonodban! 

Boglárkasárga

Ez a merész sárga árnyalat bármely helyiséget képes élettel megtölteni. Még erőteljesebb hatást érhetsz el, ha egy hasonlóan kontrasztos színnel társítod, mint amilyen például a fukszia

Forrás: elledecor.com

Fiesztavörös 

Ez a tüzes vörös árnyalat tökéletesen mutathat egy modern, hight tech konyhában, de kiválóan kiegészíthet egy egyébként neutrális színekbe öltöztetett nappalit is. 

Forrás: elledecor.com

Zöld villanás

A Pantone Intézet útmutatása szerint a zöld villanást azoknak ajánlják, akik szeretik feszegetni a saját határaikat. Te pont ez a típus vagy? Használd hát ezt a színt a folyosón vagy a bejárat falain. 

Forrás: elledecor.com

Jegeskávé

Lehet, hogy első látásra ez a visszafogott, semleges barna nem tűnik nagy számnak, ha azonban gyakran szereted váltogatni lakásod berendezési tárgyait, akkor tökéletes lehet számodra. A jegeskávébarna falak szinte minden más színnel jól mutatnak. 

Forrás: elledecor.com

Lilásszürke

Ha a klasszikus szürke színt egy kis lilával keverjük, egy igazán egyedi, és látványos mix lesz az eredmény. Látványos, de mégsem túl sok. Ez a különleges elegy pedig ugyanolyan jól tud mutatni a falakon, mint ahogy a képen látható kanapén. 

Forrás: elledecor.com

Tengericsiga-ház

Ezen a lágy, kék eget idéző színen szinte megpihen az ember szeme. Használd bátran az előszoba falain, de ez az árnyalat például egy különleges ágytakarón is hihetetlenül jól mutathat. 

Forrás: elledecor.com

Barackos visszhang

Imádod a tengerparti hangulatot? Akkor párosítsd ezt a korallszerű barackszínt a tengericsigaház-árnyalattal! Az eredmény mesés lesz!  

Forrás: elledecor.com

Rózsakvarc

Ez a könnyed rózsaszín a babaszobák elengedhetetlen színe! De akkor sem kell lemondanod róla, ha kinőttél már a gyerekkorból, az ebédlő falán is igen mutatós tud lenni. 

Forrás: elledecor.com

Derűs kék

Ez a sötétebb árnyalatú kék azoknak lehet tökéletes választás, akik irtóznak a túl világos, harsány színektől. Bár nem rikító, sőt inkább neutrális, mégis igen erőteljesen kisugárzással tölti meg a szobát. 

Forrás: elledecor.com

Búvárkék

Ez az igen mély kék szín elsőre talán kicsit mélabúsnak tűnik, de egyáltalán nem kell félni a használatától! Használd bátran a nappali vagy a dolgozószoba falán. 

Forrás: elledecor.com