Erősítsd a szívedet kardioedzéssel - Katus Attila tippjei

kardio Katus Attila edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néha nem árt kiszakadni a súlyzók világából, és rászánni magunkat a kardióedzésre. Miért fontos ez? Katus Atila elárulja!

A kardiózás nemcsak remekül égeti a zsírt, de jót tesz a keringésnek, a szívnek és az állóképességnek. Katus Attila ezúttal szuper gyakorlatokat mutat be, ha megjött a kedved a kardiózáshoz!

Ne hagyd ki! Katus Attila új tippjei minden nap folyamatosan a LifeNetwork tévében!
Tenni kell azért, hogy sportoljon a gyerek - Katus Attila tippjeihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150921-tenni-kell-azert-hogy-sportoljon-a-gyerek-katus-attila-tippjei.htmlA mozgást nem lehet elég korán kezdeni: Katus Attila megmutatja, hogyan lehet rávenni a kicsiket a rendszeres mozgásra. Ez Zsír!--Futni mindenki tud! Vagy mégsem? Tanuld meg a helyes technikát!http://www.life.hu/ez-zsir/20150915-kiprobaltuk-igy-kell-helyesen-futni-futotechnikai-edzes.htmlSosincs késő belekezdeni az edzésbe! Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat mutat be, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz. Barbi a héten egy futótechnikai edzésre látogatott el, ami nagyon hasznos lenne mindenkinek, aki rendszeresen fut!Ez Zsír!--Csoki és steak lefekvés előtt? Felejtsd el! 10 étel, amit sose fogyassz késő estehttp://www.life.hu/ez-zsir/20150911-elelmiszerek-amiket-soha-ne-fogyassz-este-lefekves-elott.htmlNem tudod kihagyni a vacsorát, de odafigyelsz, mit eszel este, sokszor mégis képtelen vagy elaludni? Nem mindegy, hogy a késői órákban mit viszel be a szervezetedbe, mert vannak olyan élelmiszerek, amik elfogyasztása után nagyon nehéz elaludni. Az már jó, ha este kerülöd a túlevést, de érdemes arra is figyelni, hogy a következő finomságokat ne vacsorára, és különösen ne lefekvés előtt fogyaszd. Ez Zsír!ThinkstockJáték az Instagrammal - így karcsúsodnak centiket a világsztárokhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150909-csalas-szelfikkel-a-kozossegi-oldalakon-igy-csal-kilokat-beyonce-miranda-kerr.htmlMi értelme van kilókat lecsalni magunkról a rólunk készült képeken, ha utána "élőben" úgyis minden kiderül? Mi talán ezt gondoljuk, a világsztárok azonban nem, hiszen nekik abban a hitben kell tartani a rajongókat, hogy ők abszolút tökéletesek. Íme, az Instagram nagyasszonyai, akik jól tudják, hogyan érdemes játszani a legújabb technikákkal. Ez Zsír!OrigoTeázz az egészségedért! Eláruljuk, mikor mit fogyassz!http://www.life.hu/ez-zsir/20150916-zold-tea-rooibos-tea-mentatea-melyik-mire-jo.htmlMíg nyáron leginkább a jeges teát kívántuk meg, ősztől már inkább a meleg italokra voksolunk. Azt biztosan tudod, hogy a szénsavmentes víz mellett a gyógyteák azok, amik még szintén nagyon jó hatással vannak a testedre, az immunrendszeredre - most eláruljuk, mikor melyiket érdemes fogyasztanod. Ez Zsír!--Grillpartik helyet magok és vitaminbombák - Fuss neki egészségesen az ősznek!http://www.life.hu/ez-zsir/20150911-oszi-immuntuning-mit-erdemes-enni-mire-kell-figyelni-ha-egyre-huvosebb-lesz.htmlAhogy beköszönt az esős ősz, a hűvösebb idő és a kevesebb napsütés, már nem elég a rétegesebb öltözködés. Ha kivédenéd az állandó megfázást és társait, itt az ideje kicsit változtatni az életviteleden! Mutatunk néhány egyszerű, mégis nagyon hatékony praktikát, amelyekkel garantáltan megerősíted az immunrendszeredet!Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.