Biztosan veled is előfordul olykor-olykor, hogy akármennyire is imádsz edzeni, és élvezed, ha látod a testeden a változást, mégsincs kedved edzőruhába bújni és nekiindulni. De ilyenkor is van megoldás - íme 10 Instagram-csajszi, akik minden fotójukkal arra motiválnak, hogy igenis megéri sportolni. 

Lindsay Vonn

A gyönyörű síző - Tiger Woods golfozó exe - az edzés minden formáját imádja, és ezt meg is mutatja képmegosztó oldalán

Lindsay VonnForrás: Instagram/Lindsay Vonn

Base Body Babes

Az ausztrál testvérpár mindkét tagja fitneszedző; kidolgozott, nőies testüket látva gondolkodás nélkül többet hasizmozunk a megszokottnál.

Base Body BabesForrás: Instagram/Base Body Babes

Tracy Anderson

A világsztárok imádott edzője természetesen a közösségi oldalon is aktívan tevékenykedik. Tracy nem mai csirke, idén volt 40 éves, az alakja azonban kifogástalan.

Tracy AndersonForrás: Instagram/Tracy Anderson

Izabel Goulart

A Victoria's Secret egyik angyala láthatóan nem annak köszönheti karcsúságát, hogy éhezteti magát. A modell imád edzeni, okosan étkezik - íme az eredmény.

Izabel GoulartForrás: Instagram/Izabel Goulart

Jen Selter

Tavaly mi is írtunk a lányról, akinek a fenekét még maga Rihanna is imádja. A fitneszmodell még mindig nagyon aktív; ha valaki, az ő képei biztosan inspirálnak majd még sokkal több farizomgyakorlat elvégzésére.

Jen SelterForrás: Instagram/Jen Selter

Emily Skye

A Fitness Inspiration Transformation program megalapítója az ételfotók mellett rengeteg videót posztol edzésről, alakformálásól. A lány - aki a mi Bódi Sylvinkre is nagyon hasonlít - teste pedig már-már zavaróan tökéletes. 

Emily SkyeForrás: Instagram/Emily Skye

Amanda Bisk

Ha jó ideje gondolkodsz azon, hogy megtanulj jógázni, akkor az egykori ausztrál rúdugró, Amanda fotóit látva egészen biztosan azt érzed majd: itt az idő!

Amanda BiskForrás: Instagram/Amanda Bisk

Kaisa és Jennifer

Az edződuó a dinamikus mozgások híve - oldalukon számtalan rövid videót találni. Hogy mire esküsznek? A kardión belül a TRX-re, a steppadra és az ugrálókötélre. 

Kaisa és JenniferForrás: Instagram/Kaisa and Jennifer

Natalie Uhling

A dögös tréner - aki egyébként egy sportmárka nagykövete is - olyan edzésformák megalkotója, mint a tengerentúlon népszerű NUFit, JumpCut, Triple Threat & RoundHouse. Instagram oldalára ő is rendszeresen tölt fel rövid videókat, melyek abszolút inspirálnak majd, ha tényleg át akarod mozgatni a tested tetőtől talpig. 

Natalie UhlingForrás: Instagram/Natalie Uhling

Jeanette Jenkins

A sztárok másik kedvenc trénere a sport mellett dietetikus is, a bootcamp edzés az egyik kedvence Ez látszik is az alakján!

Jeanette JenkinsForrás: Instagram/Jeanette Jenkins
Magyarok, akiket érdemes követni
Szívesen követnél magyar lányokat is? A Zabkásakirálynő nemrég elmesélte nekünk, miért imád futni, de emellett még számtalan más edzést is végez, nem mellesleg szuper egészséges ételfotókat posztol közösségi oldalán. Ha pedig csakis az edzés érdekel, Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere rendszeresen bemutatja az új és a klasszikus edzésformákról szerzett tapasztalatait.

 

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!