Ma sincs kedved sportolni? 10 Insta-lány, akik minden percben edzésre motiválnak

fitnesz testmozgás életmód mozgás edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Biztosan veled is előfordul olykor-olykor, hogy akármennyire is imádsz edzeni, és élvezed, ha látod a testeden a változást, mégsincs kedved edzőruhába bújni és nekiindulni. De ilyenkor is van megoldás - íme 10 Instagram-csajszi, akik minden fotójukkal arra motiválnak, hogy igenis megéri sportolni. 

Lindsay Vonn

A gyönyörű síző - Tiger Woods golfozó exe - az edzés minden formáját imádja, és ezt meg is mutatja képmegosztó oldalán.

Lindsay Vonn Forrás: Instagram/Lindsay Vonn

Base Body Babes

Az ausztrál testvérpár mindkét tagja fitneszedző; kidolgozott, nőies testüket látva gondolkodás nélkül többet hasizmozunk a megszokottnál.

Base Body Babes Forrás: Instagram/Base Body Babes

Tracy Anderson

A világsztárok imádott edzője természetesen a közösségi oldalon is aktívan tevékenykedik. Tracy nem mai csirke, idén volt 40 éves, az alakja azonban kifogástalan.

Tracy Anderson Forrás: Instagram/Tracy Anderson

Izabel Goulart

A Victoria's Secret egyik angyala láthatóan nem annak köszönheti karcsúságát, hogy éhezteti magát. A modell imád edzeni, okosan étkezik - íme az eredmény.

Izabel Goulart Forrás: Instagram/Izabel Goulart

Jen Selter

Tavaly mi is írtunk a lányról, akinek a fenekét még maga Rihanna is imádja. A fitneszmodell még mindig nagyon aktív; ha valaki, az ő képei biztosan inspirálnak majd még sokkal több farizomgyakorlat elvégzésére.

Jen Selter Forrás: Instagram/Jen Selter

Emily Skye

A Fitness Inspiration Transformation program megalapítója az ételfotók mellett rengeteg videót posztol edzésről, alakformálásól. A lány - aki a mi Bódi Sylvinkre is nagyon hasonlít - teste pedig már-már zavaróan tökéletes.

Emily Skye Forrás: Instagram/Emily Skye

Amanda Bisk

Ha jó ideje gondolkodsz azon, hogy megtanulj jógázni, akkor az egykori ausztrál rúdugró, Amanda fotóit látva egészen biztosan azt érzed majd: itt az idő!

Amanda Bisk Forrás: Instagram/Amanda Bisk

Kaisa és Jennifer

Az edződuó a dinamikus mozgások híve - oldalukon számtalan rövid videót találni. Hogy mire esküsznek? A kardión belül a TRX-re, a steppadra és az ugrálókötélre.

Kaisa és Jennifer Forrás: Instagram/Kaisa and Jennifer

Natalie Uhling

A dögös tréner - aki egyébként egy sportmárka nagykövete is - olyan edzésformák megalkotója, mint a tengerentúlon népszerű NUFit, JumpCut, Triple Threat & RoundHouse. Instagram oldalára ő is rendszeresen tölt fel rövid videókat, melyek abszolút inspirálnak majd, ha tényleg át akarod mozgatni a tested tetőtől talpig.

Natalie Uhling Forrás: Instagram/Natalie Uhling

Jeanette Jenkins

A sztárok másik kedvenc trénere a sport mellett dietetikus is, a bootcamp edzés az egyik kedvence Ez látszik is az alakján!

Jeanette Jenkins Forrás: Instagram/Jeanette Jenkins

Magyarok, akiket érdemes követni

Szívesen követnél magyar lányokat is? A Zabkásakirálynő nemrég elmesélte nekünk, miért imád futni, de emellett még számtalan más edzést is végez, nem mellesleg szuper egészséges ételfotókat posztol közösségi oldalán. Ha pedig csakis az edzés érdekel, Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere rendszeresen bemutatja az új és a klasszikus edzésformákról szerzett tapasztalatait.

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!
Csoki és steak lefekvés előtt? Felejtsd el! 10 étel, amit sose fogyassz késő estehttp://www.life.hu/ez-zsir/20150911-elelmiszerek-amiket-soha-ne-fogyassz-este-lefekves-elott.htmlNem tudod kihagyni a vacsorát, de odafigyelsz, mit eszel este, sokszor mégis képtelen vagy elaludni? Nem mindegy, hogy a késői órákban mit viszel be a szervezetedbe, mert vannak olyan élelmiszerek, amik elfogyasztása után nagyon nehéz elaludni. Az már jó, ha este kerülöd a túlevést, de érdemes arra is figyelni, hogy a következő finomságokat ne vacsorára, és különösen ne lefekvés előtt fogyaszd. Ez Zsír!ThinkstockGrillpartik helyet magok és vitaminbombák - Fuss neki egészségesen az ősznek!http://www.life.hu/ez-zsir/20150911-oszi-immuntuning-mit-erdemes-enni-mire-kell-figyelni-ha-egyre-huvosebb-lesz.htmlAhogy beköszönt az esős ősz, a hűvösebb idő és a kevesebb napsütés, már nem elég a rétegesebb öltözködés. Ha kivédenéd az állandó megfázást és társait, itt az ideje kicsit változtatni az életviteleden! Mutatunk néhány egyszerű, mégis nagyon hatékony praktikát, amelyekkel garantáltan megerősíted az immunrendszeredet!Ez Zsír!ThinkstockJáték az Instagrammal - így karcsúsodnak centiket a világsztárokhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150909-csalas-szelfikkel-a-kozossegi-oldalakon-igy-csal-kilokat-beyonce-miranda-kerr.htmlMi értelme van kilókat lecsalni magunkról a rólunk készült képeken, ha utána "élőben" úgyis minden kiderül? Mi talán ezt gondoljuk, a világsztárok azonban nem, hiszen nekik abban a hitben kell tartani a rajongókat, hogy ők abszolút tökéletesek. Íme, az Instagram nagyasszonyai, akik jól tudják, hogyan érdemes játszani a legújabb technikákkal. Ez Zsír!OrigoA felülések ideje lejárt! Szép hasat szeretnél? Jógázz!http://www.life.hu/ez-zsir/20150907-jogaiskola-a-jogaklikkel-a-felulesek-ideje-lejart-szep-hasat-szeretnel-jogazz.htmlVajon a régi általános iskolai testnevelés órák bűne, hogy domborodó pocakjukat sokan reflexből felülésekkel próbálják eltüntetni? Pedig van ennél sokkal jobb megoldás is!Ez Zsír!Thinkstock3 szuper mozgásforma, amelyeket mindenképp próbálj ki idén ősszelhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150914-3-szuper-mozgasforma-amit-mindenkepp-probalj-ki-iden-osszel.htmlVége a hőségriadóknak, elérkezett az indián nyár, így már a meleg sem lehet kifogás a sportolásra. Válassz akár benti, akár szabadtéri mozgást, a lényeg, hogy tedd rendszeressé az edzést az életedben - íme 3 mozgásforma, amiket bátran ajánlunk kezdőknek és haladóknak is!Ez Zsír!--Futni mindenki tud! Vagy mégsem? Tanuld meg a helyes technikát!http://www.life.hu/ez-zsir/20150915-kiprobaltuk-igy-kell-helyesen-futni-futotechnikai-edzes.htmlSosincs késő belekezdeni az edzésbe! Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat mutat be, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz. Barbi a héten egy futótechnikai edzésre látogatott el, ami nagyon hasznos lenne mindenkinek, aki rendszeresen fut!Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.