Tamás, aki több mint két éve van együtt szerelmével, Katával, elárulta: mivel már jóval elmúlt negyven, előbb-utóbb sejtette, hogy eljön az apaságnak is az ideje, ám egyelőre nem nagyon fogta fel, milyen lesz az élete, ha megszületik a baba.

"Egyelőre nem tudok belegondolni az apaságba. Fel sem fogtam igazán" - nyilatkozta Tomi a Blikknek, és azt is elmesélte, milyen különleges módon ismerkedett össze gyermeke édesanyjával.

Az egykori Fiesta: Csordás Tibor és Knapik Tamás, akinek első gyermeke jövő tavasszal születik meg.Forrás: koncertiroda.hu

"Kata bejelölt a Facebookon, de igazából véletlenül. Ő akkor még Taktakenézen élt, éppen ezért eleinte csak beszélgettünk. Azt viszont rengeteget. Hamar kiderült, hogy nagyon jól megértjük egymást, így egy idő után közöltem vele, hogy szerintem próbáljuk meg együtt.

Ám mivel arra nekem nem lett volna időm, hogy a közel kétszáz kilométerre lévő településre lejárjak udvarolni, kértem, hogy költözzön fel hozzám. Ő pedig jött. Ennek augusztusban volt két éve, és mi azóta is nagyon boldogok vagyunk, nemsokára pedig már egy család leszünk" - mesélte a zenész.