Mindenkit elvarázsolt Liptai Claudia új frizurája, aki most azt is elárulta, mi késztette ekkora változásra. 

Drasztikus átalakuláson ment keresztül Liptai Claudia, aki a napokban platinaszőke, rövid hajra váltott. Annak ellenére, hogy a hiedelem szerint a nőknél az efféle nagy változást valamilyen magánéleti válság váltja ki, a csinos műsorvezető esetében erről szó sincs. Claudia ugyanis kiegyensúlyozottabb és boldogabb, mint valaha. 

Forrás: Instagram/liptaiclaudia

"Az is az én egyéniségemhez passzol, hogy mindig máshogy nézek ki, kaméleon vagyok. Minden évben egyszerűen megunom magamat, és meg akarok újulni. Utoljára 16 éves koromban volt ilyen rövid hajam, ezért döntöttem úgy, hogy ez legyen. Mivel előtte barna volt, a plati­naszőke is adott volt" – mondta a Borsnak Claudia, aki szerint a munkája miatt is szükség van az állandó megújulásra. 

"A munkám is olyan, hogy adja magát, hogy kreatívabb legyek, és változzak. Unom, hogy mindig ugyanazt az arcot lássam" – tette hozzá a csinos műsorvezető, akinek egyedül kislánya, Panka elégedetlenkedett új fizimiskájával. A kislánynak ugyanis leginkább hosszú hajjal tetszik az édesanyja.