Elképesztő! Hihetetlenül dögös nő lett a Trónok harca egykori gyereksztárjából

sorozatsztár színésznő sorozatszereplő gyereksztár dögös Maisie Williams Trónok harca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár éve még senki sem gondolta volna, hogy a Trónok harca Arya Starkja ennyire gyönyörű nővé cseperedik majd. 

Szinte alig lehet ráismerni a népszerű sorozat egykori gyereksztárjára, aki az évek során gyönyörű nővé cseperedett. Az Arya Starkot megformáló Maisie Williams 14 évesen debütált a sorozatban, kislányos bájával pedig mindenkit elbűvölt.

Forrás: Instagram/ Maisie Williams

A ma 18 éves világsztár legutóbb az Emmy-díjátadón mutatkozott meg, ahol mindenkit lenyűgözött nőies kisugárzásával.

Liptai Claudia elárulta, miért váltott rövid hajrahttp://www.life.hu/trend/20150921-liptai-claudia-rovid-haja-nem-tetszett-kislanyanak-pankanak.htmlMindenkit elvarázsolt Liptai Claudia új frizurája, aki most azt is elárulta, mi késztette ekkora változásra. TrendOrigoViaszbabává sminkelte magát az énekesnő - Micsoda baki!http://www.life.hu/trend/20150809-nicki-minaj-viaszbabaszeru-arcot-sminkelt-maganak.htmlNicki Minaj nem éppen kifinomult stílusérzékéről híres, az énekesnő általában mindent kitesz, amit csak lehet. Most azonban nem pőre öltözékén, hanem viaszbabaszerű sminkjén rökönyödtünk meg. Trend--Smink nélkül szinte felismerhetetlen Szabó Zsófihttp://www.life.hu/trend/20150809-szabo-zsofi-szineszno-musorvezeto-szinte-felismerhetetlen-a-rola-keszult-kepen.htmlA gyönyörű színésznő smink nélkül és sugárzó boldogsággal az arcán pózolt a lovardában. Mi azonban alig ismertünk rá. TrendOrigoÍgy még biztosan nem láthattad Elizabeth Hurley-thttp://www.life.hu/trend/20150801-elizabeth-hurley-szineszno-melyen-dekoltalt-ruhaban-es-kalapban-vezet-autot.htmlAnglia egy fiktív uralkodóját alakítja legújabb filmjében Elizabeth Hurley, aki az egyik jelenet kedvéért hatalmas kalapban és mélyen dekoltált ruhában pattant egy golfozáskor is használt négykerekű jármű mögé. TrendOrigoRáncai és alakja miatt szóltak be Ábel Anitánakhttp://www.life.hu/trend/20150805-abel-anita-szinesznonek-a-rancai-miatt-szolt-be-egy-kommentelo-a-facebookon.htmlEgy ártatlan, nyaralós fotót tett közzé Facebook oldalán az ismert magyar színésznő, ami miatt egy-két rosszindulatú kommentet is bezsebelt. Trend--Akár 15 évet is letagadhatna a díva - Jennifer Lopezen nem fog az időhttp://www.life.hu/trend/20150803-jennifer-lopez-enekesnon-nem-fog-az-ido-akar-15-evet-is-letagadhatna.htmlAz énekesnő egy kortalan díva, aki 46 évesen is úgy néz ki, mintha a harmincas évei elején járna. Mi a titkod, Jennifer?Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.