„Túl kövér vagy ehhez” – Leszólták a 103 kilós rúdtáncost

kövér rúdtánc lusta Got Talent Howard Stern túlsúlyos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az amerika Got Talent show-műsorban adta elő produkcióját a 103 kilós Roz Mays, akit a nagyszájú rádiós, Howard Sterne egyszerűen lekövérezett.

„Túl kövér vagy ehhez az iparághoz. Így sehova sem kellesz” – fejtette ki véleményét a profi rúdtáncosról Howard Sterne. A nő egyébként éppen azért jelentkezett a műsorba, hogy bebizonyítsa: a túlsúlyos emberek is sokat érnek.

Forrás: youtube

„Pontosan tudom, hogy vitatott a helyem a fitnesz világában, de imádom ezt csinálni. Inkább lustálkodjak otthon? Elegem van abból, hogy a kövér és a lusta fogalmak közé egyenlőségjelet tesznek az emberek” – nyilatkozta Roz, a díva.

Íme, egy korábbi előadása:

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.