19 éves fiúhoz ment hozzá a 38 éves nő, aki teherbe esett az első randijukon

vízum esküvő lánykérés szerelem terhes randi Skype
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 38 éves brit nő, Angharad Lovering az első randin lett terhes a 19 éves jamaicai fiútól, Lorric Bullocktól. Az esküvőt azonban nem csak emiatt akarták, hanem azért, mert nagyon szerelmesek.

A kétgyermekes családanya és a fiú az interneten jöttek össze, majd a sok skype-olás után a nő végül elhatározta, hogy személyesen is találkozni akar a sráccal. Három hetet töltöttek együtt Jamaicán, ahol az első találkozás alkalmával teherbe is esett az asszony.

Illusztráció Forrás: Getty Images/iStockphoto/Epicstockmedia

Amikor a nő hazatért és kiderült a terhesség, a fiú sms-ben kérte meg a kezét. Angharad ezután 1,2 millió forintos kölcsönt vett fel, hogy elintézze párja vízumát és Nagy-Britanniába hozassa.

A vízumot csak 2014 márciusában sikerült megszerezni, így az apuka nem lehetett jelen fia 2013-as októberi születésénél. Amióta azonban a fiú megérkezett a szigetországba, egyetlen pillanatra sem váltak el egymástól. A hatalmas korkülönbség és a kulturális differenciák ellenére a pár nagyon boldog és csak nevetnek az őket érő kritikákon.

Képeket róluk itt találsz!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.