Fekete csipkében mutatta meg kebleit Jennifer Lopez

Forrás: Instagram/ Jennifer Lopez -
mell rajongó dögös csipke fekete Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő nagyon szeretheti rajongóit, hogy ilyen dögös képpel lepte meg őket Instagram-oldalán.

J-Lo, aki bugyi nélkül, dominaruhában ünnepelte születésnapját, dögös csipkébe öltöztette cickóit. A feneke miatt kis híján bebörtönzött híresség most valóban megmutatta: 46 évesen is ugyanolyan szexi, mint 15 évvel ezelőtt.

Forrás: Instagram/ Jennifer Lopez
Imádom a farmerom! Így viselik kedvenc nadrágjukat a stílusikonokhttp://www.life.hu/trend/20150921-vilagsztarok-is-imadjak-a-famert-igy-viselik-ok.htmlKétség sem férhet ahhoz, hogy a farmer az a ruhadarab, ami szinte minden ember szekrényében ott lapul. Klasszikus, mindenhol bevethető, praktikus és divatos, csak a megfelelő fazont kell megtalálni. A sztárok is előszeretettel viselik kedvenc darabjaikat néha a vörös szőnyegen, de főképp a hétköznapokban - most megmutatjuk, mivel kombinálják farmerjaikat a legstílusosabb csillagok. Trend--Méregdrága könyvet jelentet meg magáról Gisele Bündchenhttp://www.life.hu/trend/20150924-gisele-bundchen-brazil-szupermodell-konyve-novemberben-jelenik-meg.html700 dollárba fog kerülni a brazil szupermodell leghíresebb fotóit albumba rendező kötet, amellyel karrierjének évfordulóját szeretné emlékezetessé tenni a szépség. TrendOrigoGyönyörű modell lett Rába Tímea kislányábólhttp://www.life.hu/trend/20150924-raba-timea-13-eves-lanya-tobias-nina-modell-lett.htmlA 13 éves Tóbiás Nina, úgy látszik, anyukája nyomdokaiba lép. Anya és lánya a TV2 Aktív című műsorában beszéltek arról, mi történik velük mostanában. Trend--Lábak nélkül is dögös ez a bikinimodell - Fotók!http://www.life.hu/trend/20150924-kanya-sesser-lab-nelkuli-modell.htmlNincs szüksége lábakra, hogy szexinek érezzek magát a 23 éves lány, aki modellként gyönyörű, a hétköznapokban pedig nagyon vagány csaj. Trend--Erotikus fotókon pózol a modell, Adriana Limahttp://www.life.hu/trend/20150923-adriana-lima-modell-marc-jacobs-parfum-kampanyaban-szerepel.htmlA gyönyörű modell a divattervező, Marc Jacobs új parfümjének kampányában szerepel. Trend--Micsoda átalakulás! Horváth Éva szőkére váltotthttp://www.life.hu/trend/20150922-horvath-eva-uj-stilusra-valtott-es-teljesen-beszokult.htmlA gyönyörű műsorvezető már egy ideje nem változtatott a frizuráján, de az ősz beköszöntével úgy érezte, ideje megújulni. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.