Dögös szépségből plasztikszörnnyé lett Catherine Zeta-Jones

Forrás: Northfoto, AFP -
plasztikai műtét Catherine Zeta-Jones Michael Douglas Chicago Seherezádé szépészeti beavatkozás plasztikai sebész Zorro álarca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeptember 25-én ünnepli 47. születésnapját Michael Douglas felesége – ugyanazon a napon, mint híres férje. 25 év korkülönbség ide vagy oda, a sztárpár immár 15 éve kitart egymás mellett, és nagyjából ugyanennyi ideje hódolnak mindketten a plasztikai sebészet szenvedélyének.

Catherine Zeta-Jones színésznői pályafutása nagyjából a kilencvenes években indult a Seherezádé című film főszerepével, és ha hinni lehet a külföldi lapoknak, nagyjából ugyanennyi ideje rendszeresen látogatja a plasztikai sebészeket. Az eredmény magáért beszél:

Forrás: Northfoto, AFP

A Zorro álarca és a Chicago színésznője, aki korábban őszintén vallott mániás depressziójáról, nem tétlenkedett a két kép készülte között. Nem csupán a melleit nagyobbíttatta meg, hanem az arcát is teljesen átszabatta: hála a rengeteg botoxkezelésnek, arcfelvarrásnak és szemhéjműtétnek, Catherine-re rá sem lehet ismerni a közel 20 évvel ezelőtt róla készült képeken.

Szerinted érdemes volt sebészkés alá feküdnie Catherine Zeta-Jonesnak?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.