A sztárcsemete a héten az Ezek megőrültek! adásaiban szerepelt, ahol többször is fürdőruhában kellett mutatkoznia. Elmondása szerint a műsor után kapott hideget-meleget a nézőktől. 

Gáspár Győző legnagyobb lánya a mai napig küzd a súlyával, és az elmúlt években fontos szerepet játszott az életében a mozgás, az egészséges táplálkozás. Evelin - aki nemrég villantotta meg lapos hasát - az egyik kereskedelmi csatorna reggeli adásában mesélt az őt ért támadásokról.

"Azért nem szerettem magamat nézni, mert a mai napig rengeteg negatív kritikát kapok a testalkatommal kapcsolatban, például, hogy milyen nagy darab vagyok, és még nem fogytam eleget. Igen, nem vagyok tökéletes. Évek óta ezen dolgozom, hogy a testemet alakítsam, és tudom jól, hogy van még rajta formálni való. Az évek során körülbelül 30 kilótól szabadultam meg, de még mindig van rajtam olyan tíz kiló felesleg. Senki sem tökéletes" - mondta Evelin. 

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!