Megszületett Leighton Meester és Adam Brody első gyermeke

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris -
Születés baba Leighton Meester Adam Brody nyilvánosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárpár gyermeke múlt héten jött világra, a baba nemét és nevét azonban még nem hozták nyilvánosságra.

A Gossip Girl sorozat színésznője és a Narancsvidék jóképű sztárja májusban jelentették be, hogy kisbabát várnak. Leightonnak júliusban már hatalmas pocakja volt, most pedig kiderült, hogy a pici megszületett.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

A szerelmesek 2014 januárjában házasodtak össze titokban, és ezúttal is maradtak a titkolózásnál. A pár egyenlőre nem nyilatkozott az ügyben, azt is csak egy ismerős közölte a Us Weekly magazinnal, hogy megszületett a pici, így a baba nemét és nevét sem tudjuk még.

L.L.Junior megmutatta újszülött kisfiáthttp://www.life.hu/csalad/20150924-l-l-junior-nehezen-viseli-a-ket-gyerekkel-jaro-kaoszt-de-boldog-apuka.htmlAz énekes kisfia még múlt hét szerdán látta meg a napvilágot, négy héttel előbb, mint várták. Lesi Dávid Laurent komplikációk nélkül jött a világra, és a büszke szülők most meg is mutatták őt a nyilvánosságnak. CsaládCuki kislány volt Sarka Kata: Családi fotó!http://www.life.hu/csalad/20150924-sarka-kata-cuki-kislany-volt-szuleivel-kozos-kepet-osztott-meg.htmlA ma 29 éves Sarka Kata tündéri kislány volt. Facebookon osztotta meg magáról azt a gyerekkori fotót, amelyen szülei is láthatóak. Család--Életvezetési tanácsadó segített Völgyesi Gabinakhttp://www.life.hu/csalad/20150924-volgyesi-gabinak-eletvezetesi-tanacsado-segitett-beosztani-az-idejet.htmlA Unique énekesnője két gyermeke mellett zenekarával és ügyvédi irodájával is foglalkozik, ami szervezés nélkül kivitelezhetetlen. Család--Ganxsta Zolee nem sürgeti a válást http://www.life.hu/csalad/20150924-ganxsta-zolee-uj-parkapcsolatarol-es-lanyarol-meselt.htmlKözel 50 éves a rapper, de nem érzi magát annyinak. Tele van engergiával, valósággal szárnyal, fáradhatatlannak érzi magát. És ebben családja és új barátnője is segítségére van. Család--Ferenc pápától kért engedélyt Esztergályos Cecília - templomi esküvőt szeretnehttp://www.life.hu/csalad/20150924-ferenc-papatol-kert-engedelyt-esztergalyos-cecilia-templomi-eskuvot-szeretne.htmlEsztergályos Cecília és férje ezüslakodalmukat egy templomi esküvővel szeretnék megünnepelni, erre azonban eddig nem volt lehetőségük: a színésznő hatodik férjének, Péternek ugyanis már volt templomi esküvője. CsaládFedezd fel a gyors, alapos és kíméletes mosás titkát!http://www.life.hu/csalad/hirdetes/20150924-fedezd-fel-a-gyors-alapos-es-kimeletes-mosas-titkat.html Spórolj időt!HirdetésOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.