Hűha! Teljesen áttetsző ruhában indult bulizni Rihanna

Forrás: Northfoto -
Brazília parti bulizás Rio de Janeiro neccruha Rihanna bikini áttetsző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem aprózta el partiszerelését az énekesnő: egy szál fürdőruhában és neccruhában vetette bele magát az éjszakába Rio de Janeiróban.

A riói tengerpartról egyenesen a klubbokba! Rihanna furcsa szereléseit már egészen megszoktuk, a meztelenkedései felett simán szemet hunyunk, az alább is látható buliruháját elnézve azonban nem tudtunk egyetlen szó nélkül elsétálni a tény mellett: az énekesnő konkrétan át sem öltözött a strandolás után, hanem úgy, ahogy volt belevetette magát a brazil éjszakába.

Forrás: Northfoto

Mondjuk mit is várnánk Rihannától a tanga szülőhazájában?

Nagyon merész! Rihanna elfeledkezett a melltartórólhttp://www.life.hu/trend/20150903-rihanna-enekesno-melltarto-nelkul-meztelenkedik-a-dior-legujabb-kampanyaban.htmlNem sokat hagyott a képzeletre Rihanna a Dior legújabb kampányában. Az énekesnő Instagramján osztotta meg a szuperdögösre sikerült képeket.Trend--Kiss Ádám cipőgyűjteményét egy nő is megirigyelnéhttp://www.life.hu/trend/20150929-kiss-adam-cipogyujtemenyet-egy-no-is-megirigyelne-rengeteg-sportcipoje-van.htmlA humorista megszállott cipőgyűjtő – derül ki a Pimaszúr átcuccol péntek esti adásából. TrendFotó: Szabó Gábor - OrigoLeo a múlté - íme Rihanna új kiszemeltjehttp://www.life.hu/intim/20150913-rihanna-enekesno-travis-scott-rapper-osszejottek.htmlHetek óta nem hallani a Leo DiCaprio-Rihanna afférról, de ez nem is csoda: az énekesnő már egészen másvalaki felé kacsintgat. IntimAFPHűha! Kiss Ramóna fekete hajra váltotthttp://www.life.hu/trend/20150929-kiss-ramona-a-baratok-kozt-sztarja-fekete-hajra-valtott.htmlKis Ramóna tetőtől talpig feketében pózolt. Ezúttal szó szerint, ugyanis a színésznőnek még a haja is fekete lett. Meglepő változás!Trend--Irigyled Rihanna bomba alakját? Kezdj bokszolni!http://www.life.hu/ez-zsir/20150924-rihanna-enekesno-alakjanak-titka-a-boksz.htmlRihanna tökéletes testét bizonyára sokan irigylik, de abba már kevesebben gondolnak bele, mennyi munka állhat amögött, hogy az énekesnő alakja olyan, amilyen. Nyilatkozataiból tudjuk, hogy számára a fittség nem csupán a szépséget jelenti, de ugyanolyan fontos az is, hogy a színpadon, éneklés és tánc közben is remek formában legyen. Ez Zsír!OrigoMuszlim modellt alkalmazott legújabb kampányában a híres divatcéghttp://www.life.hu/trend/20150928-mariah-idrissi-muszlim-modellt-hidzsabban-pozol-egy-divatmarka-plakatjan.htmlA 23 éves Mariah Idrissi az első nő, aki hidzsábbal szerepel divatkampányban. A muszlim lány szerint a hozzá hasonlókat kirekesztik a divat világából. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.