Kapócs Zsóka: "Eljött az idő, hogy elmondjam, miért hagytam abba egy időre a színházat"

Forrás: Facebook/ Kapócs Zsóka -
színésznő Kapócs Zsóka Milánó színház lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Keveset hallatott magáról az elmúlt hónapokban Kapócs Zsóka. A színésznő elárulta, mivel tölti az idejét. 

"Eljött az idő, hogy elmondjam, miért hagytam abba, vagy szüneteltetem egy időre a színházat, ami az életem volt és marad. Gyermekkorom óta egy valami foglalkoztatott ezen kívül, egy dolog amiben kiteljesedhetek, leköt, és amiben úgy érzem igazán jó lehetek, az a lakberendezés! Nem szerettem volna elaprózni magam, ezért Milánóba a divat hazájába jöttem elsajátítani a szakmát" – írta Zsóka a Facebookján.

Forrás: Facebook/ Kapócs Zsóka

"Nincs könnyű dolgom hiszen angol nyelven tanulok mindent, az olaszt is, és nap mint nap rengeteg új dologgal állok szemben amin nincs is mit csodálni, hiszen pár hónappal ezelőtt még az Operettszínház színpadán álltam. No de kemény fából faragtak és mindig szerettem a kihívásokat, megküzdök ezzel is! Küzdök ahogy mindig is tettem, hogy elérjem a céljaimat. Nem himi-humi lakberendezőnek készülök, szeretném a legprofesszionálisabban elsajátítani a szakmát, ennek érdekében életem nagy részét mostanában Milánóban töltöm. Szeretném magamba szívni a tudást, a kultúrát, a nyelvet, és nem utolsó sorban a stílust amit mint a divat egyik világvárosa Milánó adhat. Szeretnék valami egészen frisset, szexit, új életérzést vinni a magyar lakberendezésbe, amit remélem imádni fogtok!" - folytatta a színésznő.

Csinálj banánból esernyőt - Meglepő multifunkciós tárgyak http://www.life.hu/otthon/20151001-otletes-es-vicces-multifunkcios-targyak.htmlTe is szereted a 2 az 1-ben dolgokat? Az ilyen multifunkciós eszközök egyrészt azért jók, mert sokszor nem kevést pénzt is megspórolhatsz, ha két szükséges szolgáltatáshoz egy áráért jutsz hozzá, másrészt pedig azért, mert két különböző funkció keveredéséből bizony vicces dolgok is kisülhetnek. Otthon--Ettől még Marty McFly is beájulna - Okosotthon nem csak a filmekben létezikhttp://www.life.hu/otthon/20151001-okosotthonok-intelligens-kornyezetbarat-megoldasok-a-jovoben.htmlMarty McFly 2015-be látogatott előre a Vissza a jövőbe második részében, a futurisztikus Hill Valleyben pedig megannyi innovációval találta szembe magát, ilyen volt például jövőbeli családjának intelligens otthona is. Hanggal irányítható berendezések, videokonferencia és lapos tévé - mindez 1985-ben még csak sci-fi volt, mára azonban az életünk részévé vált. És a jövőben sokkal több technikai újítás vár még ránk, talán csak néhány év, és napjainkat valóban okosotthonokban fogjuk tengetni. Otthon--Less be Klapka György hálószobájába!http://www.life.hu/otthon/20151002-a-tv2-hal-a-tortan-cimu-musoraban-klapka-gyorgy-mutatta-meg-otthonat.htmlOlasz konyha, japán étkező - Klapka György aztán tudja, hogyan kell berendezni egy lakást! Különleges otthonát a Hal a tortán stábjának mutatta meg. Otthon--Eladta luxusvilláját Tom Cruise - Nézz be a sztár otthonába!http://www.life.hu/otthon/20151001-tom-cruise-szinesz-eladta-hollywoodi-luxusotthonat.htmlEgy kis veszteséggel, de elkelt a Mission: Impossible filmek sztárjának hollywoodi otthona. Íme, egy kis ízelítő abból, pontosan hol is élte mindennapjait Tom Cruise.Otthon--Maszturbáló emberek a fürdőszobában, Varga Viktor a hálóban - Ilyen Cinthya Dictator lakásahttp://www.life.hu/otthon/20150930-exkluziv-video-cinthya-dictator-otthonarol.htmlCinthya Dictator tetőtől talpig egy egyéniség. Ezúttal az a megtiszteltetés érte a Life.hu riporterét, Németh Mátét, hogy betekintést nyerhetett a csodabogár fotós intim szférájába. Cinthya személyesen vezette körbe munkatársunkat különleges otthona falai között. OtthonOrigoA hollywoodi sztárok mocskos kis hálószobatitkaihttp://www.life.hu/otthon/20150928-a-sztarok-haloszobajaban-milyen-feltve-orzott-holmik-vannak.htmlMindenkinek vannak kedvenc bútordarabjai, esetleg évek óta őrizgetett kacatjai, amiktől – bármennyire is ütött-kopottak – egyszerűen nem lehet megválni. Nos, így vannak ezzel a hollywoodi sztárok is! Most azonban lehull a lepel, kiderítettük, mi mindent rejtegetnek hálószobájuk mélyén.Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.