Bakikat mindig követünk el, utána pedig nagyon jókat nevetünk rajta. Ez még inkább igaz, ha az öltözködésünkről van szó...

1. Színes, variálható és szilikonpántú melltartók sokasága sorakozott a ruhásszekrényedben, csak épp akkor voltál meglőve, ha esküvőre kellett menned, és fehér darab kellett volna. 

2. Melltartó nélkül léptél ki a házból, még a szomszéd idős bácsi is megcsodálhatta az addig rejtegetett kebleidet futás vagy séta közben. A szabadon engedéssel nincs baj, de ha teljesen átlátszanak az ikrek, az kényelmetlen. 

Forrás: Youtube

3. Egy számmal kisebb méretet vettél azért, hogy leszorítsd vagy még inkább kihangsúlyozd kibuggyanó melleidet. Amikor a nap végén levetted, végre levegőt is kaptál. 

4. Nem próbáltad fel a megvétel előtt, ezért folyamatosan vágta a bőrödet a pánt. 

5. A nyári bulikra annyira feltoltad a melleidet a dekoltázsod felturbózása érdekében, hogy a két kebled között patakokban folyt a víz. 

Forrás: Thinkstock

6. Mindig megvetted a legdrágább darabokat, amik előbb-utóbb vagy elhasználódtak, vagy a pasik tépték le rólad.

7. A megfelelő melltartót kiválasztani, hogy milyen tevékenységhez melyik darab dukál, komoly feladatot jelentett anno.

8. Legalább egy ugyanolyan szerencsemelltartód volt, mint a legjobb barátnődnek, amit a bulikon viseltetek a hódítás érdekében. Legtöbbször eredménytelenül. 

9. Csak arról beszéltél, hogy mennyire gáz, ha egy nőnek lapos a melle, és még ráadásul duci is mellé. Pedig sokszor a saját önbizalomhiányodat akartad csak palástolni. 

Forrás: Thinkstock

10. Az elmaradhatatlan örök sláger, amit idővel csak a push-up melltartó váltott ki nálad: folyamatosan kitömted a melltartódat, és meg voltál győződve arról, hogy senki nem veszi észre, mennyire természetellenes, ahogy az egy nappal azelőtti mérettől való, szembeszökő eltérést sem.