Miért visszataszító az emberek szemében a szoptatás? Fotósorozat!

Forrás: aliciainwonderlandphotography.com -
szoptatás meghitt társadalom visszataszító test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mai társadalomban egyesek a szoptatást megbotránkoztatónak és visszataszítónak tartják. Egy amerikai művész szoptatós fotósorozatával szeretné elérni, hogy ez a meghitt kapcsolat anya és gyermeke között visszanyerje hagyományos rangját és szépségét az emberek szemében.

„Állandóan testképzavarokkal és egészségügyi problémákkal küszködtem. De amikor a kisbabám az ölembe kucorodott és szoptatni kezdtem, hihetetlenül mély elismerést éreztem a testem felé. Büszke voltam magamra” – nyilatkozta a művész, aki Dél-Kalifornia szerte fotózta a szoptató anyukákat az idill és a természetközeliség eszméit hirdetve.

Nézd meg galériánkat a meghitt pillanatokról!

/1510/Meghi2015106101751Megmutatta egy hónapos babáját Nico Rosberg - Tündéri fotó!http://www.life.hu/csalad/20151005-nico-rosberg-forma1es-pilota-megmutatta-egy-honapos-kislanyat-ala-a-rosberget.htmlA harmincéves Forma-1-es pilóta, Nico Rosberg Twitteren jelentette be a nagy hírt augusztus 30-án: apuka lett. CsaládAFPKész hölgy lett Schobert Lara - Boldog születésnapot!http://www.life.hu/csalad/20151002-oktober-6-schobert-lara-szuletesnapja-12-eves.htmlSchobert Norbi és Rubint Réka legidősebb gyermeke, aki egyben a pár egyetlen kislánya is, szépen lassan tinikorba ér - Lara ma ünnepli 12. születésnapját! Család--Meglepő hír! Jennifer Garner ismét terhes exférjétől, Ben Affleck-től? http://www.life.hu/csalad/20151006-jennifer-garner-babat-var-exferjetol-ben-afflecktol.htmlElképesztő hírek láttak a minap napvilágot a frissen elvált Ben Affleck és Jennifer Garner háza tájáról: azt beszélik ugyanis, hogy a színésznő babát vár, méghozzá exférjétől. Család--Gönczi Gábor már a családalapítást tervezi új párjávalhttp://www.life.hu/csalad/20151005-gonczi-gabor-mar-alig-varja-hogy-apa-lehessen-es-keszen-all-a-csaladalapitasra.htmlAz RTL Klub műsorvezetője a Pimasz úr átcuccol című műsor felvételén mesélt arról: úgy érzi, a válása óta teljesen felszabadult, és már elérkezettnek érzi az idejét annak, hogy apa legyen. Család--Majka a kisfiával és cuki kutyusokkal szelfizett - Ennivaló kép!http://www.life.hu/csalad/20151005-majka-es-kisfia-egyszeruen-tunemenyesek-az-enekes-legujabb-fotojan.htmlAz énekes legújabb Instagram fotóján tündéri kisfiával, Mariánnal és két kutyussal pózol a kamerának, mely mellé csak azt írta: "Kutyák, gyerek bekészítve.." CsaládOrigoA járdán szülte meg gyermekét egy nő: a kicsi teljesen egészségeshttp://www.life.hu/csalad/20151005-jardan-szulte-meg-kisfiat-egy-fiatal-anyuka-amerikaban.htmlRachel Grindstaff álmában sem gondolta volna, hogy az utcán, egy járda szélén hozza majd világra a kisfiát. A hihetetlen eset fényes nappal, néhány perc alatt zajlott le. CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.