Őszi dekorációk a bankkártyádhoz igazítva – Pénztárcakímélő és burzsuj ötletek

Forrás: Thinkstock -
luxus otthon olcsó filléres priceless otthon drága dekoráció lakberendezés ősz lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ne hagyd, hogy a borongós, búskomor őszi idő a kedvedet szegje - tekints az őszre, mint a megnyugvás, feltöltődés időszakára, leld kedved a hónap káprázatos színeiben! Vedd körül magad otthonodban is lelket melengető árnyalatokkal, pihe-puha textúrákkal és hangulatos kiegészítőkkel. Mutatjuk a Life.hu kedvenceit!

Akik imádják dekorálni, átrendezgetni otthonukat, azok jól tudják, hogy ez bizony egy igen drága hobbi tud lenni. Az ember mindig talál valami évszakhoz illőt, egy új függönyt, egy puhább ágytakarót, egy mókás kiegészítőt, amiért újra és újra a pénztárcájáért nyúl. Van azonban egy jó hírünk: nem kell feltétlenül százezreket költeni a lakás hangulatos berendezésére, néha elég egy-egy megfelelő kiegészítő, ami máris új köntösbe öltözteti a helyiséget.

Forrás: Thinkstock

Egy kis őszi hangulatot viszonylag olcsón is be lehet csempészni a lakásba, de ha pénztárcád megengedi, akár szemérmetlenül nagy összeget is az üzletben hagyhatsz. Mi most mindkét megoldásra mutatunk neked ötleteket.

Sikkes és filléres

Nem is gondolnád, de igazi kincsekre lehet bukkanni tízezer forint alatt! Fontos, hogy tartsd szem előtt, hogy ha valami pénztárcabarát, nem feltétlenül jelenti azt, hogy rossz minőségű vagy gagyi! Ebben az esetben is lehet figyelni a kényelemre és a stílusra egyaránt, sőt kell is!

1. Tchibo 8995 forint 2. F&F Home 1590 forint 3. F&F Home 2490 forint 4. Tchibo 9995 forint 5. Ikea 4990 forint 6. Stile Interio 1990 forint 7. F&F Home 1590 forint 8. H&M Home 8990 forint

Őszi luxus

Ha az ár nem számít, bátran válogathatsz a kényelmes és hangulatos dekorációk között. Színek, formák, stílusok garmada vár rád.

1. Stile Interio 172.200 forint 2. Ikea 13.990 forint 3. Kika 19.900 forint 4. Stile Interio 16.990 forint 5. Butlers 79.900 forint 6. www.skanditrend.hu 14.490 forint 7. Butlers 29.900 forint

Támogatott tartalom

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.