Rendhagyó Chanel-kiállítás nyílt Londonban

Forrás: Northfoto -
divattervező ékszerkollekció Coco Chanel megnyitás galéria London gyémánt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Divatrajongók, figyelem! Most két teljes emeleten át csodálhatjátok Coco Chanel első és egyetlen ékszerkollekcióját a londoni Saatchi Galériában.

Ingyenes belépéssel várja az érdekődőket a londoni Saatchi Galéria, amely a minap nyitotta meg Mademoiselle Prive címen a kiállítását a világhírű divattervező, Coco Chanel első és egyetlen ékszerkollekciójából.

Forrás: Northfoto

A dizájner 1932-ben álmodta meg a csodaszép, gyémántokban bővelkedő darabokat, amelyek értéke külön-külön akár az egymillió fontot is meghaladja.

8 örökérvényű igazság Coco Chaneltől

Coco" Chanel, azaz Gabrielle Bonheur francia divattervező, a Chanel divatház alapítója, a haute couture, a francia elegancia és a 20. század divatjának egyik legkiemelkedőbb képviselője, aki a mai modern, felszabadult, elegáns és dinamikus nő szimbóluma is egyben. Halála után 44 évvel örökérvényű igazságaival emlékszünk meg róla. A Life.hu cikkéért kattints ide!

Kardashianék 59 éves anyjának elég egy bugyi a Chanel bemutatórahttp://www.life.hu/trend/20150127-kris-jenner-kim-kardashian-anyjanak-ruhaja-a-parizsi-chanel-divatbemutaton.htmlKöltői túlzással egy bugyiban érkezett a Chanel divatbemutatójára Kris Jenner. A Kardashian lányok anyja azért nem hagyta otthon a divatház ikonikus tweed blézerét sem, de a nadrágjára nem találunk szavakat.Trend--Százmillió forintnyi ékszert és készpénzt foglaltak le egy betörőnél Debrecenbenhttp://www.life.hu/news/20150722-szazmillio-forintnyi-ekszert-es-keszpenzt-foglaltak-le-egy-betoronel-debrecenben.htmlSzázmillió forint értékben foglaltak le ékszert és készpénzt egy ecseri férfinél, aki többször is betört Debrecenben - közölte Muszka Zoltán, a Debreceni Rendőrkapitányság bűnügyi osztályának vezetője.News--Csodaszép ékszerek fillérekért - Mutatjuk a titkot!http://www.life.hu/otthon/20150611-a-teleprendezok-ujrahasznositott-ekszereket-keszitenek.htmlRégi diafilmből fülbevaló, dekorkőből és körömlakkból pedig gyűrű? Ne csodálkozz, lehetséges! Egyszerű, gyors, egyedi, kreatív és olcsó. A Teleprendezők megmutatják, hogy kezdj neki!OtthonThinkstockMosatlan szexuális játékszerek, melegpornó, macska ürülék – ezeket találták a virginiai lövöldöző otthonábanhttp://www.life.hu/news/20150827-atkutattak-bryce-williams-virginiai-lovoldozo-lakasat-ahol-melegpornot-szexualis-jatekszereket.htmlSzombaton élő adásban ölte meg egykori kollégáit egy virginiai férfi. A támadó lakását átkutatva a rendőrség különös dolgokra bukkant.News--Miért nem lepődünk meg? Johnny Depp lánya a Chanel új arcahttp://www.life.hu/trend/20150716-lily-rose-depp-johnny-depp-lanya-a-chanel-uj-arca.htmlHa az édesapa igazi világsztár, az anyuka különlegesen szép, és szintén filmcsillag, akkor törvényszerű, hogy a lányuk is híres legyen? Szerintünk igen, erre pedig íme az újabb bizonyíték: Lily-Rose Depp lett a Chanel új arca. Ez nem semmi 16 évesen!TrendOrigoHoppá! Magyar modell lett a Chanel ékszerkollekciójának arcahttp://www.life.hu/trend/20150826-axente-vanessa-modell-a-chanel-ekszerkollekciojanak-arca-lett.htmlAxente Vanessa, a gyönyörű magyar modell az egyik leghíresebb márka, a Chanel legújabb ékszerkampányában szerepel.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.