Annyira féltette fiát, Dávidot, hogy korábban barátain keresztül ellenőrizgette, minden rendben van-e vele.

Nehezen fogadta el Csepregi Éva fia felnőtté válását. Az énekesnőben, aki egyedül nevelte fel az immár 23 éves Dávidot, a kezdetektől fogva dúlt az aggodalom. 

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Három dologtól féltettem: rossz társaságba keveredik; alkoholt, drogot próbáltatnak ki vele; balesetet szenved.Utóbbit úgy védtem ki, hogy én vittem-hoztam. Mint kiderült, az alkohol meg a drogok sosem vonzották" – ecsetelte a hot! magazinnak Csepregi Éva, aki mindent bevetett, hogy biztonságban tudja egyetlen fiát: elkérte barátai telefonszámát, és sokszor, amikor bulizni voltak, felhívta valamelyiküket, hogy megtudja, mit csinálnak.

Bizony, sokszor kaptunk össze Dáviddal, amiért égetem a haverok előtt azzal, hogy nyomozok utána. Nem tehetek róla!A zenekarba is azért vettem be, mert jó, amikor koncert közben hátranézek, és látom, hogy a fiam ott dobol mögöttem." Az énekesnő azóta biztonságban tudhatja fiát, hiszen Dávidnak azóta komoly barátnője van. "Nagyon össze vannak nőve. Megnyugtató, hogy mindketten családcentrikusak, és mivel fülig szerelmesek, vigyáznak egymásra helyettem is."