Mi az, ami még a meztelen ciciknél is jobb? Íme, az új Pirelli-naptár fotói!

Forrás: vogue.com -
meztelenség Pirelli karizma cici
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jól megszokhattuk már, hogy a Pirelli naptár a szexualitást, a meztelenséget, a szexi idomokat helyezi előtérbe – idén azonban váltottak.  

Úgy látszik, nemcsak a Playboy bojkottálja a meztelen nőket, a Pirelli naptár is nagyot váltott. Pedig 2013-ban még minden a bujaságról szólt, még Mihalik Enikő is ledobta a textilt. 2014-ben a szexi combok, 2015-ben a latex és a mellbimbók voltak túlsúlyban. Ehhez képest idén karizmatikus nőket szerepeltetnek a naptárban, akiknek társadalomformáló szerepük van.

Yoko Ono a fotózáson Forrás: vogue.com

A fotókat Anna Leibovitz készítette, aki így nyilatkozott a munkáról: „Elkezdtem azon gondolkozni, hogy milyen szerepeket töltenek be a nők, olyan nők, akik elértek valamit. Egy klasszikus portrésorozatot akartam készíteni. Úgy gondoltam a nőknek erősnek, de természetesnek kell látszaniuk, ezért úgy döntöttem, hogy egy nagyon egyszerű fotózást csinálunk a stúdióban.”

A naptárban Yoko Ono, Patti Smith, Serena Williams, Fran Lebowitz, Amy Schumer, Tavi Gevinson, Ava DuVernay, Natalia Vodianova, Agnes Gund, Kathleen Kennedy,Mellody Hobson, Shirin Neshat és Yao Chen szerepelnek, ők azok a nők, akik a Pirelli szerint megváltoztatják korunk társadalmát.

A naptárat teljes egészében november 30-án, Londonban mutatják be, kíváncsiak vagyunk a fogadtatásra.

A gyönyörű Kate Hudson visszahozta a nyarat – Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20151016-heti-stilusmustra-szerepel-benne-kate-hudson-rachel-weisz-es-johnny-depp.htmlHiába közeledik a tél, a sztárok még most is szívesen hordják a nyár slágerdarabjait. A virágmintás ruhákkal le is vettek minket a lábunkról, de az overált választók a héten csúnyán elbuktak. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája! Trend--Ne! Lopott ötlettel indítja ruhamárkáját Kulcsár Edina?http://www.life.hu/trend/20151017-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-ugy-tunik-lopott-otlettel-inditja-uj-ruhamarkajat.htmlEurópa második legszebb lánya, egy, a közelmúltban rendezett díjátadó gálára már a Kulcsár Edina névre keresztelt márka első darabjában jelent meg, amit nem is titkolt. Többen dicsérték az ízlését, de most kiderült, hogy tervezőcsapata ötletei koránt sem olyan egyediek. Trend--5 kérdés a szépségről: Liluhttp://www.life.hu/trend/20151015-5-kerdes-a-szepsegrol-lilu-musorvezeto.htmlÉvek óta ott van a legnépszerűbb műsorvezetők között, most ideje nagy részét az utazás tölti ki. Persze a bőrápolást így még inkább komolyan veszi, de nyoma sincs rajta a sok repülésnek, a sminknek és a forgatásoknak. A Life.hu sorozatában Lilut faggattuk szépségtitkairól. Trend--Felháborító! Diétára akarták fogni a 36-os méretű modellthttp://www.life.hu/trend/20151016-charlie-howard-36-os-meretu-modellt-dietara-akarta-fogni-az-ugynoksege.htmlAz ügynökség túl kövérnek találta Charli Howardot ahhoz, hogy alkalmazza. A modell nem hagyta szó nélkül a dolgot. Trend--Baukó Éva brutális szerkóban pózolthttp://www.life.hu/trend/20151015-bauko-eva-a-valovilag-sztarja-szexi-fekete-testre-simulo-borszerkoban-pozolt.htmlA Való Világ egykori sztárja szűk, fekete bőrruhában domborított. Trend--Mi lesz a divat jövő tavasszal? A magyar tervezők megmutatták!http://www.life.hu/trend/20151014-divat-es-trend-magyar-markak-2016-tavaszara.htmlPár napja, a budapesti Fashion Week-en megnézhettük, milyen színekkel, fazonokkal, stílusokkal készülnek a magyar és más, közép-európai tervezők 2016 tavaszára. Íme néhány ruhadarab, amik miatt alig várjuk, hogy vége legyen a télnek! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.