Egy gyönyörű, több százéves festmény nagyon impozáns tud lenni – egy múzeum falán. Egy fiatalos, dizájnos lakás falain azonban sokkal jobban mutat egy különleges, formabontó dekoráció. Elő a kreativitással, formáld saját arcodra otthonod falait!

A szavak ereje

Ma már szinte minden lakberendezési áruházban lehet kapni feliratos képeket, de, ha elég kreatív vagy, akár te magad is készíthetsz egyet! Csak egy kis kézügyesség kell, és faladat a hozzád legközelebb álló idézetek díszíthetik. 

Forrás: elledecor.com

Vintage térképek

A régi térképek valami megmagyarázhatatlan titokzatosságot árasztanak magukból. Lehet, hogy igazából otthonülő típus vagy, de a térképeket nézegetve távoli tájakra képzelheted magad. 

Forrás: elledecor.com

Foglald keretbe

A nagymamától kapott réges-régi medál, de akár egy félig eltépett mozijegy is új életre kelhet – a legegyszerűbb és talán legötletesebb módja az egyedi dekorálásnak, ha a szívedhez közel álló emlékeket keretbe foglalod. 

Forrás: elledecor.com

Gyerekrajzok

Ha gyerkőc van a háznál, ne gondolkodj tovább – meg van oldva a dekorálás kérdése. Lehet, hogy az avatatlan szemek csak krikszkrakszokat látnak csemetéd rajzaiban, de neked bármelyik méregdrága festménynél többet érnek. Légy hát rájuk büszke, és díszítsd velük otthonod falait bátran! 

Forrás: elledecor.com

Keret kép nélkül

Igen, komolyan gondoljuk, díszítsd otthonod falait néhány jól elhelyezett üres kerettel. Bár elsőre kicsit szokatlannak hangzik, de a színek, textúrák, formák kreatív összehangolásával a különleges, egyedi hatás nem marad el. 

Forrás: elledecor.com