Bruce Willis teljesen meghatódott lánya fotóján

Forrás: Instagram/ruelarue -
Bruce Willis fotó színésznő Broadway Rumer Willis büszkeség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű színész nagyon büszke a lányára, aki a Chicago című musical Roxie-jaként szerepel a Broadway színpadán. Bruce Willis teljesen elolvadt a csinos dívaként pózoló lánya láttán. 

A fotót maga Rumer Willis tette közzé, amikor édesapja megnézte a róla készült felvételeket. A 27 éves színésznő első előadása, melyre az egész család ellátogatott, hatalmas sikerrel zárult. A pazar show után apa-lánya fotók is készültek, melyeket ide kattintva nézhetsz meg!

Forrás: Instagram/ruelarue

Rumer Willis elárulta, milyen híres szülők gyermekeként felnőni

Rumer Willis szerint még csak a közelében sem járnak az igazsághoz azok, akik úgy gondolják, mindent tudnak róla. Bruce Willis és Demi Moore 21 éves lánya a People magazinnak adott interjújában beszélt arról, milyen is híres szülők gyermekeként felnőni Hollywoodban.
"Buksi a kutyamennyországba költözött" - Megmagyarázni a megmagyarázhatatlanthttp://www.life.hu/csalad/20151019-november-1-halottak-napja-hogyan-beszeljunk-a-gyerekkel-a-halalrol.htmlA halál a mai társadalmukban annyira tabunak számít, hogy nem csak említeni nem szeretjük a témát, de sokszor a családtagjaink elől is rejtegetjük gyászunkat. Bármennyire is fájdalmas, az elmúlás és a búcsúzás az élet természetes velejárója, így hát hiába is szeretnénk, az szinte elkerülhetetlen, hogy egy kisgyermek találkozzon a halál kérdésével. A közelgő halottak napja alkalmából a Life.hu szakértőjének segítségével a nagy beszélgetés előtt álló szülőknek szeretnék most némi mankót nyújtani. CsaládThinkstockKész, eldőlt: Channing Tatum a világ legcukibb apukájahttp://www.life.hu/csalad/20151020-channing-tatum-szinesz-micimackonak-oltozott-kislanya-halloween-partijan.htmlA sármos színész Micimackónak öltözött be kislánya, Everly kedvéért.Család--Gwyneth Paltrow is gyerekeivel hódít - Csemetéi hihetetlenül aranyosakhttp://www.life.hu/csalad/20151019-gwyneth-paltrow-szineszno-legtobbszor-gyerekeirol-posztol.htmlNéhány sztár legszívesebben gyerekeiről posztol fotókat az Instagramon – közéjük tartozik Gwyneth Paltrow is. Család--Angie álomszép, a gyerekek óriásiak – Csodás családi fotók készültek a Jolie–Pitt famíliárólhttp://www.life.hu/csalad/20151017-angelina-jolie-es-brad-pitt-csaladjarol-csodas-fotokat-keszitett-a-vogue-magazinba-annie-leibovitz.htmlA legutóbbi hírek szerint Jolie beteg, de nem vesz róla tudomást, Pitt válni akar, és nem, egyáltalán nincsenek jóban. Rossz ilyeneket hallani Hollywood leghíresebb sztárpárjáról, de ha a hírek igazak, nagyobb a gond, mint eddig bármikor. Család--Cuki anya-lánya fotót posztolt Hódi Pamelahttp://www.life.hu/csalad/20151016-hodi-pamela-es-kislanya-natasa-zselyke-cuki-anya-lanya-poloban-fotozkodott.htmlMilyen édes! Egyenpólóban feszít Hódi Pamela és kislánya, Natasa Zselyke. CsaládOrigoCukorfalat királyi csemetékhttp://www.life.hu/csalad/20151014-a-legcukibb-kekveru-gyerekek-cuki-tronorokosok.htmlCuki babák, cserfes gyerkőcök – enni való utódokkal a királyi családok is bőven büszkélkedhetnek. Az alábbiakban összegyűjtöttük a legellenállhatatlanabb kékvérű csemetéket.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.