A négygyerekes Chloe Peck lánya, Macey egyik pillanatról a másikra változik át bűbájos angyalból egy kis szörnyeteggé.

A 35 éves Chloe Peck immár két éve él rettegésben 9 éves kislánya, Macey kiszámíthatatlan viselkedése miatt. A négygyerekes édesanyát ugyanis több alkalommal megtámadta már a lány, aki egyik pillanatban még maga a megtestesült bűbáj, a következőben azonban őrjöngő szörnyeteggé válhat.

Chloe Peck és kislánya, MaceyForrás: Northfoto

Én csak azt szeretném, ha valaki meghallgatna, és megvizsgálná Macey-t, hogy mi a baja. Kórházba kell kerülnöm azért, hogy végre figyeljenek rám?”– mondta el a Mirrornak adott interjújában Chloe, akit a kislánya rendszeresen üt, rúg, és különböző tárgyakkal dobál meg, a következő pillanatban pedig bocsánatot kér tőle a viselkedéséért. A tanársegédként dolgozó Chloénak sokszor a szobájába kell menekülnie ahhoz, hogy megússza a dühkitörések okozta sérüléseket,  Macey azonban a három testvérét sem kíméli, ha éppen ők vannak a közelében. 

„Az iskolai szünetben kezdődött néhány évvel ezelőtt. Semmilyen oka nem volt, amiről azt gondolnám, hogy kiválthatta a dolgot. Valami miatt nemet kellett neki mondanom, és ő teljesen kifordult magából. Ütni kezdte a lábaimat, és sikítozott. Akkora volt a felfordulás, hogy a szomszédom átjött megkérdezni, hogy minden rendben van-e” – magyarázta az egyedülálló édesanya, aki többször kért már segítséget a helyi szervezettől, ám mindannyiszor elutasították. Chloe szeretné, ha minél több emberhez eljutna problémája, mert tudja, hogy ez az állapot külső segítség nélkül nem tartható fenn sokáig. 

Hisztis vagy beteg a gyereked?
A legújabb kutatások szerint meghatározható, hogy mikor hisztizik a gyerek, és mikor kell segítséget kérni, mert ijesztő viselkedése valamilyen súlyos zavarra utal. A Life.hu cikkéért kattints ide!