Bántó kommentek ezreit kapta az a bátor lány, aki az arcfestés erejét akarta bizonyítani egy előtte-utána fotóval.

Ashley VanPevenage álmaiban sem gondolta volna, hogy ilyen heves reakciókat vált ki az emberekből az Instagramjára feltöltött fényképével. A Washington állambeli Tacomában élő 20 éves lány arcbőre egy allergiás reakció miatt pattogott ki csúnyán, így került egy sminkes barátja gondos kezei közé.

Forrás: Instagram/Ashley VanPevenage

Ashley arcának mindkét „állapotát” dokumentálta, majd feltöltötte közösségi oldalára, ahol ezután sorban kapta a megalázó kommenteket. 

Ezért kell elvinned a lányt úszni az első randin.Szívesen randiznék vele, de csak ha nem kell találkoznom vele este 10 előtt.Csak akkor randiznék vele, ha zacskót húzna a fejére.
Ashley egy videóban reagált az őt ért durva vádakra. „Nagyon zavartak és nyugtalanítottak. Miután posztoltam a képet, és elolvastam az összes rá érkezett kommentet, elveszítettem az önbizalmam.Aztán rájöttem, hogy nekem nem számít az emberek véleménye, mindenkinek joga van ahhoz, hogy gyönyörűnek érezze magát a saját bőrében.Nem számít, mi van kívül, az egyedüli fontos dolog az az, hogy te ki vagy valójában.”