150 kilósan kezdte a rúdtáncot, 110 kilósan már igazi profi

rúdtánc depresszió önértékelés életmód spárga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 25 éves Eda Marbury két éve pörög a rúdon, ami alatt 40 kilót sikerült leadnia. A lány már versenyekre készül.

„Amikor először mentem a rúdtánc terembe, lemértek a súlyomat: 150 kiló voltam. Utána pedig beléptem a csupa tükör terembe. Nagyon rosszul éreztem magam” – mondta a lány. „Egyedül voltam, és depresszióval, önértékelési problémákkal, valamint evési zavarokkal küzdöttem” – folytatta.

Forrás: NORTHFOTO/Michael Thomas / Barcroft Media/Michael Thomas / Barcroft Media

Akkor változott a helyzet, amikor találkozott a párjával, aki biztatta és kitartott mellette a nehéz időkben is. Azt is neki köszönheti, hogy végül volt bátorsága életmódot váltani. „Sokkal magabiztosabb lettem a rúdtánctól. Jó érzés ennyi év után végre megnyílni a világ felé" – mondta Eda, aki 110 kilósan már simán lemegy spárgába is.

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.