Elképesztően nézett ki Katalin hercegné élete első állami bankettjén

Kína Egyesült Királyság bankett Katalin hercegné Vilmos herceg piros ünnepség Hszi Csin-ping Erzsébet királyné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cambridge hercegnéje a férjét, Vilmos herceget kísérte el a kínai elnöki pár tiszteletére adott ünnepségre. Nézd meg, milyen gyönyörű volt!

Tűzpiros estélyiben és az Erzsébet királynőtől kapott tiarában vett részt Katalin hercegné élete első állami bankettjén.

Katalin hercegné és Hszi Csin-ping koccintás közben Forrás: AFP/Dominic Lipinski

A Daily Mail értesülései szerint a hercegné, Vilmos herceg felesége lévén, a az asztalfőn foglalt helyet a kínai elnök, Hszi Csin-ping és felesége, Peng Lijüan tiszteletére tartott ünnepségen, vagyis a hölgyvendégek közül a második legfontosabb helyen ülhetett a királyi család női tagjai közül Erzsébet királynő után.

Katalin hercegné a jelek szerint egyre jobban kedveli a pirosat, hiszen korábban ugyanebben az árnyalatban jelent meg a királynő gyémántjubileumi flottafelvonulásán, nemrég pedig Wimbledonban tűzpirosban szurkolta végig a teniszmérkőzést.

Dráma! Bomba robbant Katalin és Vilmos otthona melletthttp://www.life.hu/news/20151012-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-otthona-mellett-bomba-robbant.htmlNem messze a Kensington-palotától, a szomszédos orosz nagykövetségnél helyezték el a gyanús csomagot. Délelőtt fél 10-kor óriási készültséggel jelentek meg a rendőrök és a tűzszerészek a helyszínen. News--Félmillió követő és egy pasi – Egyre sikeresebb és boldogabb a Down-szindrómás modell!http://www.life.hu/trend/20151021-madeline-stuart-down-szindromas-modell-egyre-hiresebb-es-pasija-is-van.htmlMadeline Stuart már eddig is elképesztő dolgokat vitt véghez, de úgy látszik, a sikerszériának még nincs is vége. Trend--Penélope Cruz szettjét Katalin hercegné is megirigyelné – Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20151009-heti-stilusmutra-szerepel-benne-penelope-cruz-palvin-barbara-es-david-beckham.htmlElképesztő bakikat, villantásokat és csodálatos szetteket is tartogatott nekünk ez a hét. Az elmúlt napok nagy mentése Cate Blanchetté, a legkülönlegesebb ruha Penélope Cruzé, aki Katalin hercegnétől lesett el divattippeket. A mi büszkeségünk, Palvin Barbi azonban így is mindenkit lekörözött. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája! TrendAFPMivel lepsz meg még bennünket, Kim? 35 éves lett a leghíresebb Kardashian http://www.life.hu/trend/20151019-kim-kardashian-35-eves-lett-szexi-kepeken-a-celebno.htmlA szülinapos világsztárokat mi is igyekszünk méltóképpen ünnepelni: rendre bemutatjuk legszebb vörös szőnyeges szettjeiket, imádnivaló stílusukat, legjobb filmjeiket... Kim Kardashian azonban más, hiszen ő nem Oscar-díjas filmsztár vagy Grammy-díjas énekes, hanem celeb, méghozzá a javából. Így az életútja vagy legszebb vörös szőnyeges kreációi helyett most felidéznénk azt a 100 10 fotót, amelyekkel elérte, hogy ő legyen a legtökéletesebb celeb Paris Hilton óta. Trend--Katalin hercegné depresszióshttp://www.life.hu/drlife/20151006-katalin-hercegno-depresszios-vilmos-aggodik-erte.htmlEgyre aggasztóbb hírek érkeznek manapság Katalin hercegné állapotáról, aki állítólag depresszióval küzd. Dr. Life--Ilyen gyönyörűnek még soha nem láttuk Szabó Zsófit - Fotó!http://www.life.hu/trend/20151020-szabo-zsofi-szineszno-sugarzoan-szep.htmlAz RTL Klub sztárja nagyon szexi szelfit posztolt magáról – ilyen gyönyörűnek még nem is láttuk őt. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.