Tatár Csilla: „Türelmetlenül várom, hogy a karjaimban tarthassam a kisfiamat”

Forrás: Sudocrem -
Születés baba Tatár Csila munka kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető terhessége nyolcadik hónapjának végén jár, így televíziós munkáit is befejezte – most már csak a baba érkezésére koncentrál.

„Lelkileg nagyon jól vagyok, testileg viszont már érzem, hogy a várandósságom végén járok. Most azokat a hivatalos ügyeket intézem, amelyeket egy kismamának kell, ezért ez a hét még elég pörgősen telik majd” – mondta a hot!-nak Tatár Csilla, aki 12 kilót hízott a várandósság alatt.

Forrás: Sudocrem

„Már számolom vissza a napokat, és türelmetlenül várom, hogy a karjaimban tarthassam a kisfiamat. Nehezebben veszem a levegőt, nehéz a mozgás, hamar elfáradok, nem véletlen, hogy ilyenkor már nem nagyon szoktak dolgozni a nők, hanem legszívesebben csak felpolcolt lábakkal fekszenek otthon, akárcsak én” – mondta a műsorvezető, aki nemrég megmutatta, milyen tündéri kislány volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.