Beyoncé apukája szerint lánya nem annyi idős, mint amennyinek mi hisszük

Forrás: AFP/Kevork Djansezian -
életkor Születés Usher dátum interjú idős Beyoncé showműsor hazugság Pink Mathew Knowles
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő papája, Mathew Knowles egyetlen mondattal felrobbantotta az internetet, amikor egy nemrég adott interjújában elkotyogta, valójában hány éves a lánya.

Hány éves Beyoncé? A Wikipedia és más egyéb források szerint a világ egyik legsikeresebb énekesnője 1981. szeptember 4-én született, tehát idén töltötte a 34-et. Beyoncé apukája azonban egészen mást mond.

Forrás: AFP/Kevork Djansezian

A popdíva édesapja, Mathew Knowles a The Breakfast Show showműsorában ejtett el egy fél mondatot arról, valójában hány éves is lehet idősebbik lánya, amikor arról esett szó, hány tehetséges előadóművész élt Atlantában a kilencvenes évek közepén.

Akkor most következzen egy kis matematika: Pink 1979. szeptember 8-án született, tehát 36 éves. Usher 1978-as születésű, tehát 37 éves. Akkor most hány éves is Beyoncé?

A popdíva egyébként egyelőre nem kommentálta édesapja kijelentését, azt azonban leszögeznénk: Beyoncé és Mathew Knowles egy ideje elhidegültek egymástól, olyannyira, hogy az énekesnő nem is vett részt a papa 2 évvel ezelőtti esküvőjén. A The BreakFast Show alatt azonban tagadta, hogy valóban megromlott a viszonya lányával. És különben is, tudjuk, hogy az apukák nehezen jegyeznek meg dátumokat...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.