Az énekesnő papája, Mathew Knowles egyetlen mondattal felrobbantotta az internetet, amikor egy nemrég adott interjújában elkotyogta, valójában hány éves a lánya.

Hány éves Beyoncé? A Wikipedia és más egyéb források szerint a világ egyik legsikeresebb énekesnője 1981. szeptember 4-én született, tehát idén töltötte a 34-et. Beyoncé apukája azonban egészen mást mond.

Forrás: AFP/Kevork Djansezian

A popdíva édesapja, Mathew Knowles a The Breakfast Show showműsorában ejtett el egy fél mondatot arról, valójában hány éves is lehet idősebbik lánya, amikor arról esett szó, hány tehetséges előadóművész élt Atlantában a kilencvenes évek közepén.

Pink, aki pont ugyanannyi idős, mint Beyoncé... És ott van nekünk Usher: ő is ugyanannyi idős. Minden 14 és 15 éves Atlantában élt – mondta el Mr. Knowles.

Akkor most következzen egy kis matematika: Pink 1979. szeptember 8-án született, tehát 36 éves. Usher 1978-as születésű, tehát 37 éves. Akkor most hány éves is Beyoncé?

A popdíva egyébként egyelőre nem kommentálta édesapja kijelentését, azt azonban leszögeznénk: Beyoncé és Mathew Knowles egy ideje elhidegültek egymástól, olyannyira, hogy az énekesnő nem is vett részt a papa 2 évvel ezelőtti esküvőjén. A The BreakFast Show alatt azonban tagadta, hogy valóban megromlott a viszonya lányával. És különben is, tudjuk, hogy az apukák nehezen jegyeznek meg dátumokat...