Őrülten szexi, és élvezi - Boldog szülinapot, Beyoncé!

Beyonce Jay Z Blue Ivy Carter énekesnő születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még csak 34 éves a popkirálynő, de valószínűleg kevés olyan dolog van a bakancslistáján, amit még nem valósított meg. Évek óta foglalja a popkirálynői trónt, mindig képes megújulni, és egy-egy új arcát mutatni. Születésnapja alkalmából a sok közül összeszedtük, mi az a 10 dolog, amiért annyira imádjuk Queen B.-t. 

1. Nem csontsovány, és ezt vállalja is!

Diétázik, mesél is róla, figyel az étkezésére és nagyon sokat edz, mégsem cikkezik folyton arról a bulvársajtó, hogy csontsovány lenne. Persze nem egy modellalkat, de mi így imádjuk: formásan, popsisan, karcsú derékkal!

Fotó: Greg Grex
/1301/Beyon2013117151224

2. Szemtelenül hajlékony.

Ezt a pózt meg tudjátok csinálni?

Forrás: AFP/Timothy A. Clary

3. Ha nem pakolja ki mindenét, akkor is őrülten szexi.

Ugye?

Forrás: AFP

4. Ő aztán tudja, mi az a showbusiness

Sejtelmes instagram-fokók és kétes megjegyzések helyett elég stílusosan tudja bejelenteni a nagy dolgokat - például a babavárást!

5. Színpadra termett!

Fergetegesen dögös a színpadon. Ehhez kétség sem férhet.

Forrás: AFP

6. Taníthatná az áttetsző ruhák viselését

Bugyi van vagy nincs - ő jól tudja, hogy kell viselni ezeket a szetteket. Bárki tanulhatna tőle!

Forrás: AFP

7. Az uszályok nagymestere

Mindegy, hány méteres anyagot húz maga után, ő nem hibázk, nem botladozik, és nem lép félve a vörös szőnyegre.

Forrás: AFP

8. Ő aztán tudja, mi az a Photoshop

Nemrég ellepték az internetet a művésznő retusálatlan fotói, tavaly pedig azért akadtak ki a rajongói, mert lebukott az Instagram-képeinek szépítgetésével. Nem szép dolog ez, Beyoncé, de tény,hogy elég ügyes a művésznő vagy a stábja a képek manipulálásában.

Forrás: www.beyonceworl.com

9. Stabil vagy annak látszó házasság

Jöhet bármi, pletykák és balhék, úgy fest, ő és Jay Z elég masszívan kitartanak egymás mellett. Persze lehet, hogy ez a házasság is csak a mese része, de ha így van, akkor Beyoncé még színésznőnek is kiváló.

Forrás: Instagram/Beyonce

10. Profin pózol

Abszolút tudja, mi az előnyös számára, és sosem állna a kamerák kereszttüzében olyan pózban, mint Britney Spears a hétfői MTV VMA díjátadón.

Forrás: AFP

Ennyire még sosem retusálták szét Beyoncéthttp://www.life.hu/trend/20150822-beyonce-enekesno-fotoja-teljesen-szet-van-retusalva.htmlAlaposan megszaladt egy Photoshop-művész keze.Trend--Hoppá! Micsoda tetoválást villantott Beyoncé! Intim testrész, intim fotóhttp://www.life.hu/trend/20150814-micsoda-tetovalast-villantott-beyonce-blow-felirat-a-hasan-ami-azt-jelenti-fuj.htmlBeyoncé, a szuperszexi és szuperdögös énekesnő büszke csodálatos testére. És nem fél dekorálni azt. TrendOrigoBrutálisan dögös Beyoncé - mindenét kipakolta, de jól áll nekihttp://www.life.hu/trend/20150814-brutalisan-dogos-beyonce-enekesno-a-mellhangsulyos-felsoben-mindenet-kipakolta.htmlAzt már többször bebizonyította Beyoncé, hogy brutálisan dögös. Hogy azokat is meggyőzze, akik ezt eddig nem hitték el, szuperszexi fotót posztolt közösségi oldalára. TrendOrigoEllepték az internetet Beyoncé retusálatlan fotóihttp://www.life.hu/trend/20150219-beyonce-retusalatlan-kepei-leptek-el-az-internetet.htmlTöbb mint 200 retusálás nélküli kép szivárgott ki az énekesnőről a The Beyonce World nevű rajongói oldalon.Trend--Már megint új frizurával parádézik Beyoncéhttp://www.life.hu/trend/20141104-beyonce-rovid-bob-frizurara-valtott.htmlAz a bizonyos frufru már rég a múlté, ezúttal a hosszból csípett le egy keveset az énekesnő.Trend--Fülledt erotikát hozott Beyoncé a Grammyrehttp://www.life.hu/trend/20140127-beyonce-produkcioja-a-grammy-galan-nagyon-erotikus-volt-ferje-jay-z-is-a-szinpadra-allt-vele.htmlA vasárnap esti Grammy-gála egyik legnagyobb izgalommal várt eseménye Beyoncé produkciója volt. Nos, a gyönyörű énekesnő nem okozott csalódást, és a színpadra lépve rögtön forró hangulatot teremtett.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.