Karin Jansma néhány hónappal ezelőtt még egy önbizalomhiánnyal küzdő 3 gyerekes édesanya volt. A 33 éves nő azonban nemrég elnyerte a Miss Model Australia címét, nemsokára pedig Las Vegasba készül a világversenyre.

3 gyerek és egy rossz kapcsolat után Karin Jansma elhatározta, életmódot vált, és újra visszatalál régi önmagához. 16 hét alatt teljesen átformálta a testét a 33 éves édesanya, aki múlt hónapban megnyerte a Miss Model Australia címét.

Forrás: Facebook/Karin Jansma

„Az egészség és a fitnesz mindig is fontos részét képezte az életemnek, de egy rossz kapcsolat miatt teljesen elveszítettem önmagamat.Nagyon szerettem volna talpra állni, erősebbé válni, és újjáépíteni az önbizalmamat – mondta el a Daily Mail Australiának adott interjújában Karin, akinek később az általa gyakran látogatott terem egyik személyi edzője nyitotta fel a szemét, hogy mennyire jó a testfelépítése, és foglalkozhatna akár ezzel is.

Forrás: Facebook/Karin Jansma

Ez ütött szöget Karin fejébe, aki ezután minden nap hajnali öt órakor kelt, hogy egy órát eddzen, mielőtt felkelnek a gyerekei. 16 hét után Karin részt vett a Muscle Mania ausztráliai versenyén bikinimodell és fitneszmodell kategóriákban, novemberben pedig Las Vegasba megy világversenyre.Dolgozni egy célért az egyik legjobb dolog a világon. Ha a nők abbahagynák a kifogások keresését, bármit meg tudnak csinálni, amit csak akarnak.

Csak semmi nassolás - Ez lenne Katalin alakjának titka?
A csinos fitneszmodell a semmiből robbant be ebbe a cseppet sem könnyű sportágba, és rövid idő alatt nagyon komoly sikereket ért el. A Life.hu-nak Jasztrab Katalin itt mesélt edzésről, diétáról és nagy terveiről.