Ez ám a gyorsaság! Tom Hardy édesapa lett

Forrás: AFP/Justin Tallis -
szülés Tom Hardy apu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alighogy bejelentették, hogy kisbabájuk lesz, máris megszületett Tom Hardy és felesége, Charlotte Riley első gyermeke. 

A pár a múlt hónapban egy premieren jelent meg a nyilvánosság előtt, és akkor már hatalmas volt Charlotte pocakja. Az események pedig egészen felgyorsultak: a napokban megszületett a színész gyermeke. Tomnak egyébként már van egy fia, aki hét éves, édesanyja pedig a színész exkedvese, Rachel Speed.

Forrás: AFP/Justin Tallis
Megható videó! Így búcsúzik el egy anya az elhunyt gyerekeitől http://www.life.hu/csalad/20151022-halott-gyermekeitol-bucsuzik-egy-videoban-az-edesanya-meghato-video.htmlNincs is annál szörnyűbb dolog a világon, mikor egy édesanyának el kell temetnie a gyermekét. Jennifer Neville-Lake és férje mindhárom csemetéjét elveszítette egy autóbalesetben. CsaládOrigoHorgas Eszter megtapasztalhatta, milyen a családon belüli erőszak http://www.life.hu/csalad/20151022-horgas-eszter-pokoli-hazassagon-van-tul-soha-tobbe-nem-allna-oltar-ele.htmlNem akar többet férjhez menni a Hungary’s Got Talent zsűritagja, aki megjárta a poklot első házasságában, sőt, még életveszélybe is került. Család--Tovább tart a miskolci kisfiú kálváriája: Nem akarja látni az anyja Gerzsont?http://www.life.hu/csalad/20151022-nem-akarja-latni-az-anyja-gerzsont-a-miskolcon-elhagyott-kisfiut.htmlNem túlzás, egy egész ország szurkolt, hogy előkerüljön a Miskolcon elhagyott gyerek mamája. Nos, meglett, és később nyilatkozott is. CsaládOrigoMajoros Hajnalka: "Egy darabig azt hittük, ikreink lesznek"http://www.life.hu/csalad/20151021-majoros-hajnalka-es-majka-egy-darabig-ikreket-vartak.htmlAhogyan arról korábban a Life.hu is beszámolt: második gyermeküket várják Majkáék, és mára az is kiderült, hogy a csemete kisfiú lesz. Egy darabig azonban úgy tűnt, nem egyedül érkezik. CsaládOrigoGratulálunk! Megszületett Pirner Alma kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20151020-megszuletett-pirner-alma-kisfia-alen-mindketten-jol-vannak-nagy-a-boldogsag.htmlA rúdtánc nagyasszonya világra hozta első gyermekét, aki az Alen nevet kapta. A kicsi 3770 grammal és 56 centiméterrel jött a világra, melyet édesanyja közölt a hivatalos oldalán. Család--Amikor az idilli családi kép mögött egy boldogtalan, meleg férj rejtőzikhttp://www.life.hu/csalad/20151020-levendula-hazassag-alkothat.htmlBiztosan te is találkoztál már olyan férfival, akinek stílusa, gesztusai, úgy összességében a lénye azt sugallta, hogy az illető a saját neméhez vonzódik. Aztán, amikor kiderült, hogy az úr "boldog" házasságban él, akkor összezavarodtál, és elhessegetted az előbbi buta gondolatot, hiszen egy nős férfi nem lehet meleg?! Pedig de mennyire, hogy lehet! Olyannyira, hogy egyes adatok szerint a meleg férfiak legalább 80%-a nővel házasodik meg, és feleséggel az oldalán alapít családot. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.