Új manikűrtrend hódít: az üvegköröm a legmenőbb szépségőrület

Forrás: Instagram/cremedelabrunette -
fashion week manikűr körömlakk üveg szépség köröm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az üveg- avagy gyémántmanikűrözés legalább olyan különlegesen néz ki, mint ahogyan hangzik. 

Mindig van új a nap alatt: az akvárium- és a buborékkörmök után egyre nagyobb népszerűségnek örvend az üvegmanikűrnek elkeresztelt körömépítési technika.

Forrás: Instagram/cremedelabrunette

A trend Dél-Koreából indult hódító körútjára a szöuli sztárkörmöstől, Eunkyung Parktól, aki szinte valamennyi ott élő celeb karmait formázza tökéletesre. Park celofán segítségével éri el a tökéletesre csiszolt drágakő hatását a körmökön, amelyeket az alaplakk és a szín felvitele után helyezi fel a megfelelő módon.

Túl bonyolultan hangzik? Sebaj, a Life.hu korábban itt már mutatott egy idén szintén nagyon menőnek számító manikűrözést - kezd a szezont feketével és fehérrel!

Bordó, zöld, nude – imádjuk az ősz körömlakkszíneit!

A rikító, élénk, üdítő nyári lakkok után az ember lánya már valami sötétebbre, dögösebbre vágyik. Ahogy a sminkben a színek is kicsit komorabbak, természetesebbek lesznek, úgy alakulnak a körömlakkok árnyalatai. Fiókba a türkiz és a lazac lakkokkal, a bordó és a sötétzöld követelik a trónt! A Life.hu cikkéért kattints ide.

365 napig nem borotválkozott - háromperces videó a látványos átalakulásrólhttp://www.life.hu/trend/20150717-365-napig-nem-borotvalkozott-haromperces-video-a-latvanyos-atalakulasrol.htmlJustin Basl gondolt egy furcsát: úgy döntött, hogy 365 napig nem borotválkozik. És ez még csak a kezdet...Trend--Így simogatja magát Palvin Barbi – Forró videó!http://www.life.hu/trend/20151002-palvin-barbi-modell-videoban-simogatja-magat.htmlA L'Officiel nevű francia divatmagazin szingapúri kiadásának októberi számában Palvin Barbi lesz a címlapon. A fotózás mellé még egy dögös videót is készítettek a sztárról. Trend--Hihetetlen átalakulás! Még egy elképesztő videó a smink erejérőlhttp://www.life.hu/trend/20150805-igy-keszitsd-el-a-tokeletes-lila-sminket-szuper-oktato-video.htmlSzámtalanszor mutattuk már be, mennyire megváltoztathatja arcunkat egy jó smink. Most egy újabb döbbenetes videót találtunk arról, mekkora hatással bírhat a festék. Trend--100 év esküvői ruhadivatja 3 percbe sűrítve - Elképesztő videó!http://www.life.hu/trend/20151002-szaz-ev-eskuvoi-divatjarol-keszult-egy-lenyugozo-video.htmlLenyűgöző videót készített egy szalon az esküvői ruhák divatjáról 1915-től egészen napjainkig. Trend--Így sminkeld magad Jázmin hercegnővé - Videó!http://www.life.hu/trend/20150824-igy-keszits-magadnak-jazmin-hercegnos-sminket-egyszeruen-otthon.htmlHa vonz a mesék világa, és még mindig szeretsz hercegnőnek öltözni, ezt a videót neked találták ki!Trend--Frappáns videóval vágott vissza Heidi Klum Donald Trumpnakhttp://www.life.hu/trend/20150818-vicces-videoval-vagott-vissza-a-politikusnak-heidi-klum.htmlAz ingatlanmágnás azt nyilatkozta a The New York Times-nak, hogy a modell már nem igazán számít 10 pontos nőnek a szemében. A sztár igen viccesen reagálta le ezt a kijelentést.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.