Bordó, zöld, nude – imádjuk az ősz körömlakkszíneit!

manikűr körömlakk szépségápolás műköröm köröm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rikító, élénk, üdítő nyári lakkok után az ember lánya már valami sötétebbre, dögösebbre vágyik. Ahogy a sminkben a színek is kicsit komorabbak, természetesebbek lesznek, úgy alakulnak a körömlakkok árnyalatai. Fiókba a türkiz és a lazac lakkokkal, a bordó és a sötétzöld követelik a trónt!

Hajrá vörös, üdv neked, pávakék!

Idén ősszel hódítanak az évszakra jellemző színek, úgy, mint a vörös, a mélykék, a teal (pávakék), a sötétzöld, a szürke, de ugyanúgy divatosnak számítanak a visszafogottabb, természetes színek is.

hogyan készítsünk fekete-fehér körmöket a szezon trendjei szerint.

1. Yves Saint Laurent 27 dollár 2. Catrice 3. Pupa 1250 forint 4. Essence 649 forint 5. Mac 6. Rimmel 7. Lancome 15,50 dollár 8. L'Oréal Color Riche 1399 forint

Fényes legyen, vagy matt?

Idén még választanod sem kell, hiszen mindkét típus megállja a helyét az őszi palettán. Viki elárulta, hogy a matt és a fényes színek még kombinálhatók is egymással, a végeredmény pedig roppant izgalmas lesz.

Lejárt a hegyes karmok ideje

Volt idő, amikor a boszorkányosra vágott körmök hódítottak, az pedig, hogy néha-néha felüti a fejét valami extrém, ám rémes trend, teljesen normális, most azonban a lekerekített körmök a befutók. „Ezek igazán elegáns és kifinomult hatást keltenek, a hosszt tekintve pedig hódít a rövidebb fazon is” – árulta el Viki.

Mindig kell valami extraság

„Idén ősszel is sokféle fantasztikus technika közül válogathatunk, ugyanis a divatbemutatókon a csodás ruhákon, cipőkön, kiegészítőkön kívül rengeteg lenyűgöző manikűrt is láthattunk. Pár példa a teljesség igénye nélkül: menő lesz az ombre, az izgalmas fröcskölt technika, a hullámok, a geometrikus minták, sőt a negatívtér-manikűr sem ment még ki a divatból. Az örök klasszikus francia manikűrt is feldobhatjuk: húzhatunk egy plusz horizontális vonalat is a körmök közepén, a körömvég a szimpla ív helyett lehet hullámos, de akár kombinálhatjuk a negatívtér-technikával is" – tette hozzá a körömmágus.

Forrás: planetzuri.files.wordpress.com, Instagram/missladyfinger, Instagram/sarah_mcclement, Instagram/wahnails

Melyik a kedvenc őszi körömlakkszíned?

Ünnepi manikűr a hosszú hétvégére - percek alatt elkészül!http://www.life.hu/trend/20150817-manikur-es-koromlakkozas-unnepi-kormok-a-hosszu-hetvegere.htmlHa unod a klasszikus nyári színeket, és szívesen készítenél egy különleges manikűrt, akkor a következő lakkozást imádni fogod! Trend--Bohókás manikűr hideg, téli napokrahttp://www.life.hu/trend/20150113-teli-manikur-igy-keszitsd-el-esztergalyos-viktoria-megmutatja.htmlSajnos ismét villámgyorsan elteltek az ünnepek, és csupán a januári cidri maradt nekünk, ezért úgy gondoltam, miért ne dobhatnánk fel a kedvünket egy igazán cuki manikűrrel? Trend--Készíts elegáns manikűrt nyár végére - könnyű és nagyon mutatós!http://www.life.hu/trend/20140813-elegans-manikur-trendi-szinben-lila-koromlakkal.htmlEzúttal egy olyan mutatós, de egyszerű manikűr elkészítését mutatom meg, amit akár kezdő körömdíszítők is bátran kipróbálhatnak. Mivel a nyári időszak nemcsak a bulikról, fesztiválokról, hanem az esküvőkről is szól, ezért jó, ha van a tarsolyodban egy-egy elegánsabb ötlet is! Trend--Színpompás manikűr az indián nyár jegyébenhttp://www.life.hu/trend/20140912-manikur-szeptemberre-esztergalyos-viktoria-kormos-segitsegevel-indian-nyari-kormok.htmlVisszavonhatatlanul beköszöntött az ősz, sárgulnak a falevelek, és a divatban is egyre inkább hódítanak a nyári neonok helyett a meleg sárgák, vörösek, barnák. Ezek a színek a körmökön is jól mutatnak ám!Trend--Ez a legmenőbb színű körömlakk idén ősszelhttp://www.life.hu/trend/20141018-az-idei-osz-legujabb-trendje-a-zold-szinu-koromlakk.htmlAz idei őszi trend előrukkolt egy meglepetés-árnyalattal: ez pedig a zöld színű körömlakk!Trend--Sminkelj a körömlakkodhoz, és imádni fogod!http://www.life.hu/trend/20150425-larion-oscar-sminkmester-trukkje-sminkelj-a-koromlakkodhoz.htmlRajongsz az álomszép tavaszi sminkekért, és legalább annyira a körömlakkokért is? Hozd összhangba a külsődet, és sminkelj a lakkodhoz - Larion Oscar sminkmester el is árulja, mire figyelj oda!TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.