Katalin hercegné Vilmos herceg Skócia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy skót tervező által megálmodott kabátban, bombacsinosan látogatott a skóciai Dundee-ba a hercegnő férjével, Vilmossal, ahol az is kiderült, mitől retteg a kétgyermekes anyuka. 

A hercegi pár pénteken hivatalos látogatást tett a skót városban. Katalin egy Christopher Kane-tervezte kobaltkék kabátruhát viselt, ami istenien állt neki. A hercegi pár egy hajóra is ellátogatott, ám előtte egy rendezvényen a mentális problémákkal küzdő emberek ápolására hívták fel a figyelmet.

Forrás: AFP/Danny Lawson

Katalin örömmel fogadta a köszöntéseket, és beszélgetett is az emberekkel, természetesen a gyermekeiről. A hercegnő elmondta, nagyon nem szeretné, hogy kisfia motorozzon, mert szerinte ez a hobbi roppant veszélyes. Persze a rajongók rákérdeztek arra is, megvan -e még Vilmosnak a Ducati motorja, mire Katalin elmondta, igen, sőt, szokott is motorozni, ám őt emiatt minden alkalommal rettegés tölti el.

/1507/Isten2015721162620

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.