Szívesen eltérnél a megszokottól, de nem tudod, milyen smink passzol a fekete hajadhoz? Fogadd meg Larion Oscar tippjeit! 

Akárcsak Hófehérkénél, a fekete haj általában világos bőrszínnel párosul. Ha te is a fekete hajúak táborába tartozol, számodra igazi jolly joker egy fekete szemceruza, szempillaspirál és egy élénk piros ajakrúzs.

Forrás: Thinkstock

De lehetséges variáció a fekete hajszín mellé a kék, a barna vagy a mélybarna, szinte fekete szempár is. Minden esetben a hideg színeket részesítsd előnyben, mert ezektől a fantasztikus árnyalatoktól felragyog az egyéniséged! Nagyon jó választás a szemed kiemeléséhez a türkiz, a mentazöld, a rózsaszín, a szürke, az acélszürke, a mályva, a lilás árnyalatok, a pezsgő, a mélybarnák, a padlizsán, a zafírkék, a kobaltkék, valamint a királykék egy kis fekete mélyítéssel. A fekete szín szinte kötelező, hisz egyensúlyt teremt a hajszínnel, valamint a szemkiemelő színeket kontrasztosítja, és felragyog tőle a tekintet.

A szempillákat fekete dúsító szempillaspirállal érdemes festeni. A tökéletes összhatásról se feledkezz meg: a legelőnyösebb, ha az arcpír színe és az ajakrúzs színe harmonizál!

Forrás: Thinkstock

Világos, hideg tónusú bőrszínhez jól passzol a rózsaszínes, mályvás árnyalatú arcpírosító. A fekete hajú lányoknak érdemes kerülniük a bronzos, napcsókolta árnyalatokat, mert nyúzott, fáradt lesz az arc. Az ajakfestésben bátran garázdálkodhatnak, hisz nagyon jól illenek hozzájuk a rózsaszín, a pink, a kékes árnyalatú, hideg tónusok, a fukszia, a lilás árnyalatok, valamint az élénkpiros.