Te jó ég! Női nyaklánc férfiaknak az új trendőrület

Forrás: Swarovski -
fashion week őrület férfi Párizsi Divathét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Párizsi Divathéten készült fotón pillantottuk meg az év egyik legfurcsább kiegészítőjét: női nyaklánc férfi nyakban!

A sokkoló csipkeszerkókon percekig pislogtunk, és nem akartuk elhinni, hogy létrejöhetett egy ennyire ízléstelen kollekció. A töktakarós férfiakat nem értjük, hogyhogy nem verte bilincsbe és vitte el az ízlésrendőrség. Aztán jöttek a férfikontyok, meg a férfitunikák, és elgondolkodtunk: sosem lesz vége annak, hogy a pasik női cuccokat húznak? Úgy tűnik, még csak most kezdődik igazán!

A Párizsi Divathéten egy híres ékszercég bemutatóján villant az alábbi ékszer egy úr nyakában:

Forrás: Swarovski

Te mit szólsz a női nyaklánchoz pasikon?

Mihalik Enikő Éder Krisztiánnak villantotta meg cickójáthttp://www.life.hu/trend/20151028-mihalik-eniko-modell-eder-krisztiannak-villantotta-meg-cickojat.htmlA modell nagyon dögös képet posztolt Instagram-oldalára, ráadásul nem is akárkinek, Éder Krisztiánnak pózolt. TrendOrigoKatalin hercegnő triplázott - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20151023-heti-stilusmustra-szerepel-benne-katalin-hercegno-katie-holmes.htmlA héten Katalin hercegnő belevetette magát a hivatalos megjelenésekbe, de láttunk szuperszexi ruhákat és nagy melléfogásokat is - következzen a Life.hu stílusmustrája. TrendAFPNem fázik? Egy szál virágos ruhában ment rajzfilmet nézni Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/trend/20151026-katalin-hercegne-egy-szal-viragos-ruhaban-jelent-meg-londonban.htmlA kétgyerekes hercegné egyik kedvenc dizájner-barátnője, Thabita Webb egyik darabjában jelent meg férje, Vilmos herceg és sógora, Harry herceg oldalán egy rajzfilm premierjén. Trend--Hihetetlen! Sokkal szebb lesz a hajad, ha felhagysz ezzel a szokássalhttp://www.life.hu/trend/20151027-hajmosas-utan-tilos-rogton-hajat-szaritani.htmlMinden hajmosás után azonnal elkezded szárítani a vízes hajadat? Rosszul teszed! Eláruljuk, mennyi időnek kell eltelnie a hajmosás és a hajszárítás között. Trend--Mi történt? Egyre nagymamásabb Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/trend/20151028-katalin-hercegne-viragos-nagymama-ruhaja-1-millio-forintba-kerult.htmlKicsivel több mint 1 millió forintnak megfelelő összeget költött a hercegné az alább is látható virágos Erdem ruhára. Megérte?Trend--A pocakos Kim Kardashian végre nem villantott - ruhamustra az InStyle Awards gálánhttp://www.life.hu/trend/20151027-a-pocakos-kim-kardashian-vegre-nem-villantott-ruhamustra-az-instyle-awards-galan.htmlHétfő este a legnagyobb sztárok jelentek meg az InStyle Awards gálán - lássuk, ki miben kápráztatta el a nagyközönséget! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.