Elismert színész, 6 gyerek büszke édesapja és övé a világ egyik leggyönyörűbb nője – Brad Pitt a V magazinnak adott interjújában avatta be az olvasókat, milyen az élet Angelina Jolie oldalán.

Megromlott kapcsolatukról szóló pletykák ide vagy oda, Brad Pitt a jelek szerint még mindig odáig van feleségéért, Angelina Jolie-ért. Az 51 éves színész a V magazin hasábjain beszélt szeretettel és elismeréssel a mostanában rendezőként bizonyító Angelináról és irigylésre méltó családi életükről.

Forrás: AFP/Kevin Winter

Meglepő, mennyire élvezem, amikor a feleségem irányít. Határozott, hihetetlenül intuitív, pengeéles és szexi, ahogy csinálja – magyarázta Brad Pitt, mikor megkérdezték tőle, milyen volt együtt forgatni a By The Sea című közös filmjüket, amelyet Angelina Jolie rendezett.A By The Sea ugyan nem a legbölcsebb módja volt a mézeshetek eltöltésének, de együtt küzdeni valamiért, ami a miénk – van ennél jobb metaforája a házasságnak? És hogy milyen az élet hat gyerek és egy világraszóló karrier mellett? "A nap végén átalakulunk szülőkké, leülünk a mi bájos, őrült gyermekeinkkel, átbeszéljük a napot, megbizonyosodunk affelől, hogy megmosták a fogukat."

/1510/Brad_2015102815200