Bizarr vagy bensőséges? Díszítsd lakásod elhunyt szeretteid hamvaival

Forrás: oddee.com -
bizarr halál morbid otthon halottak napja urna hamvasztás dekoráció lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Te mit szólnál hozzá, ha halálod után a hamvaid egy cuki plüssmackó belsejében lelnének örök megnyugvásra? Vagy jobban örülnél esetleg, ha Barack Obama képében vigyáznád szeretteid mindennapjait? Egy kicsit morbid és egy kicsit megbotránkoztató, de bizony az USA-ban egyre több család használja szerettei hamvait egyfajta dekorációs elemként. Következzenek a legfurcsább otthoni síremlékek! 

Az öröklét kedves plüssmackója

Bizony, Amerikában már arra is van lehetőség, hogy a gyászoló család a hamvakat egy plüssmaci formájában kapja meg. Lehet, hogy egy kisgyereknek így könnyebb feldolgozni a szeretett személy elvesztését, mi azonban inkább morbidnak, mint meghittnek gondoljuk. Abba meg bele sem merünk gondolni, hogy mi történne szegény egykori családtaggal, ha a macit megkaparintaná a család kutyája...

Forrás: oddee.com

Rémisztő hasonmás

Ha ki szeretnéd borítani a családodat, rendelkezz úgy, hogy halálod után hamvaid egy élethű fejben pihenjenek meg.

Forrás: oddee.com

Ha lejár az idő

Ez a megoldás végül is valahol ötletes – a szeretteink hamvaival megtöltött homokóra szimbolizálhatja az idő múlását, de akár az örökkévalóságot is, az örökös körforgást.

Forrás: oddee.com

Barack Obama őrző szemei

Részünkről ez a megoldás viszi a pálmát – mármint a legmorbidabb kategóriában. A tengerentúlon nem csak az elhunyt urnahasonmását hajlandóak elkészíteni, az amerikaiak elhelyezhetik szeretteik hamvait akár Barack Obama fejében is.

Forrás: oddee.com

Vérbeli rajongóknak

Az elhunyt oda volt a Kiss zenekarért? Akkor hol máshol lelhetne végső nyughelye, mint egy Kiss-mintás urnában?! Garantáltan feldobja egy családi otthon enteriőrjét.

Forrás: oddee.com
Csempéssz egy kis luxust otthonodba - Kényeztető fürdőszentélyekhttp://www.life.hu/otthon/20151028-kulonleges-luxus-furdoszoba-inspiraciok.htmlEgy lakás felújításánál sokan szembesülnek azzal a problémával, hogy a fürdőszoba kialakítását egészen kicsi területen kell megoldani. A kis hely azonban egyáltalán nem hátrány! Némi kreativitással és persze befektetéssel kényelmes, dizájnos, sőt, akár elegáns is lehet a végeredmény. Otthon--Káprázatos halloweeni inspirációk http://www.life.hu/otthon/20151027-halloween-dekoracio-diszites.htmlNéhány nap, és itt a halloween - ideje hát belekezdened otthonod kidekorálásába! Ha eddig csak a tökfaragással próbálkoztál, akkor ebben az évben érdemes valami látványosabb dolgot is kipróbálnod. Otthon--Divatban a fény – Csillogjon az otthonod!http://www.life.hu/otthon/20151005-divatban-a-feny-fenyes-femes-csillogasu-kiegeszitok-textilek-tapetak-dekoracios-elemek.htmlA fényes, fémes kiegészítők nemcsak a ruhatáradat dobják fel, de a lakásodba is némi futurisztikus luxust csempészhetsz velük. Inspirálódj a Life.hu tippjeiből! Otthon--Hátborzongató képek - Szellemvárosok a világ körülhttp://www.life.hu/otthon/20151021-elhagyott-telepulesek-szellemvarosok-a-vilagban.htmlSzámos szellemváros létezik szerte a világon. Hagyományosan azokat az egykori településeket szokás szellemvárosnak nevezni, amelyek a lakosok kitelepülése vagy elmenekülése miatt elhagyatottá váltak, és ahol az élettel teli utcák helyett csak romos épületek és poros utak maradtak. Az alábbiakban összegyűjtöttük a legkísértetiesebb kihalt településeket. OtthonAFPManilai nekropolisz - Élet a holtak városábanhttp://www.life.hu/otthon/20151014-temetovaros-nekropolisz-manilaban.htmlA Fülöp-szigetek a világ egyik legszegényebb országa. Fővárosa, Manila pedig a világ egyik legsűrűbben lakott városa. A teljes manilai agglomeráció lakossága meghaladja a 14 milliót, a lakosság 40 százaléka pedig mélyszegénységben, nyomornegyedekben, vagy éppen temetőben él. Otthon--Környezetbarát és impozáns - Bravúros építészeti megoldások zöldbenhttp://www.life.hu/otthon/20150930-kornyezettudatos-megoldasokra-es-epiteszeti-bravurok-szep-otthonok.htmlA zöld otthonok lényege, hogy tervezésük és megépítésük során kizárólag környezetbarát anyagokat használnak fel a készítők, a berendezése is ökobarát, sőt az üzemeltetése során sem árt a környezetnek. Egyre több tervező és építész gondolkodik környezetbarát módon, és tervez környezetbarát otthonokat, melyeknél arra is nagy figyelmet fordítanak, hogy az épületek szépek és harmonikusak legyenek, valamint a bennük lakók minden igényét kielégítsék. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.