Te mit szólnál hozzá, ha halálod után a hamvaid egy cuki plüssmackó belsejében lelnének örök megnyugvásra? Vagy jobban örülnél esetleg, ha Barack Obama képében vigyáznád szeretteid mindennapjait? Egy kicsit morbid és egy kicsit megbotránkoztató, de bizony az USA-ban egyre több család használja szerettei hamvait egyfajta dekorációs elemként. Következzenek a legfurcsább otthoni síremlékek! 

Az öröklét kedves plüssmackója

Bizony, Amerikában már arra is van lehetőség, hogy a gyászoló család a hamvakat egy plüssmaci formájában kapja meg. Lehet, hogy egy kisgyereknek így könnyebb feldolgozni a szeretett személy elvesztését, mi azonban inkább morbidnak, mint meghittnek gondoljuk. Abba meg bele sem merünk gondolni, hogy mi történne szegény egykori családtaggal, ha a macit megkaparintaná a család kutyája... 

Forrás: oddee.com

Rémisztő hasonmás

Ha ki szeretnéd borítani a családodat, rendelkezz úgy, hogy halálod után hamvaid egy élethű fejben pihenjenek meg. 

Forrás: oddee.com

Ha lejár az idő

Ez a megoldás végül is valahol ötletes – a szeretteink hamvaival megtöltött homokóra szimbolizálhatja az idő múlását, de akár az örökkévalóságot is, az örökös körforgást. 

Forrás: oddee.com

Barack Obama őrző szemei

Részünkről ez a megoldás viszi a pálmát – mármint a legmorbidabb kategóriában. A tengerentúlon nem csak az elhunyt urnahasonmását hajlandóak elkészíteni, az amerikaiak elhelyezhetik szeretteik hamvait akár Barack Obama fejében is. 

Forrás: oddee.com

Vérbeli rajongóknak

Az elhunyt oda volt a Kiss zenekarért? Akkor hol máshol lelhetne végső nyughelye, mint egy Kiss-mintás urnában?! Garantáltan feldobja egy családi otthon enteriőrjét.

Forrás: oddee.com