Egy korábbi cikkünkben már bemutattuk azokat a szerény hajlékokat, ahonnan Michael Jackson, Elvis Presley vagy akár Jennifer Lopez elindult a világhírnév felé – bizony a szupersztárok sem éltek mindig luxuskörülmények között! A sort most folytatjuk, lássuk, milyen családi fészekben nőttek fel Hollywood legnagyobb dívái. 

Angelina Jolie

Az Oscar-díjas színésznő ebben a négyszobás családi házban töltötte gyermekkora nagy részét. Jolie Los Angelesben született, de amikor anyja, Marcheline Bertrand és apja, Jon Voight különváltak, édesanyjával és testvérével, James Havennel átköltöztek a New York nyüzsgő forgatagától mindőssze 32 km-re található Rockland Countyba.

Forrás: AFP, ellissothebysrealty.com

Madonna

Amikor Madonnát még Madonna Louise Cicconénak hívták, azaz gyerekkorában ebben a négy hálószobás, két fürdőszobás családi házban élt Rochester Hillsben, 30 perce Detroittól. 

Forrás: AFP, realtor.com

Judy Garland

Mielőtt Judy Garland átutazott volna a szivárványon, azaz mielőtt eljátszhatta volna Dorothyt az Óz, a csodák csodájában, ebben a minnesotai szerény családi házban tengette életét. Az épület ma már Judy Garland-emlékmúzeumként funcionál. 

Forrás: elledecor.com

Farrah Fawcett

Charlie egykori angyala ifjú éveit ebben a négy hálószobás, három fürdőszobás, ranchstílusú texasi otthonban töltötte. 

Forrás: elledecor.com

Elizabeth Taylor

A többszörös Oscar-díjas és Golden Globe-díjas díva az Egyesült Államokban hódította meg a világot, de Londonban született, és itt, ebben a hat hálószobás ingatlanban töltötte gyermekéveit. 

Forrás: elledecor.com