Tina évekkel ezelőtt a nagymamájához "menekült", amikor elvált. Új párjával, Emilióval és kislányával már régóta együtt élnek az énekesnővel, de most mégis a költözés mellett döntöttek. 

Amikor a fiatal nő összeházasodott Emilióval, a férfi is a családi házba költözött. Bangó Margit és unokája között rendkívül szoros viszony van. Tina vezeti a háztartást, és intézi a Kossuth-díjas művész fellépéssel kapcsolatos ügyeit. Bár nagyon szeretnek együtt élni, Tina lánya már tizenkét éves, és a szülők szeretnének neki egy saját szobát, így nem maradt más választásuk: költözniük kell. - írja a Hot!

Tina és EmilióForrás: Facebook/Bangó Margit

"Imádom a Mamát! Kemény asszony, nem kímélte az élet, de aranyból van a szíve. Túlzás nélkül állíthatom, hogy tűzbe menne értünk. A nagyobbik lányom a Mamával alszik, aki úgy is hívja, hogy „a kis hálótársam.” De már tizenkét éves, és úgy gondolom, hogy jobb lenne, ha lenne neki is egy saját kis kuckója. Nem lesz egyszerű, ráadásul a kis Tina kijelentette, hogy ha el is megyünk innen, ő vissza fog járni, hogy a Mamával aludhasson, így eléggé behatároltak a lehetőségeink: vagy a környéken maradunk, vagy egy nagyobb házat veszünk, és visszük magunkkal a Mamát is" - mesélte Tina.