Bangó Margit unokája elköltözik a művésznőtől

unoka család énekesnő Bangó Margit költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tina évekkel ezelőtt a nagymamájához "menekült", amikor elvált. Új párjával, Emilióval és kislányával már régóta együtt élnek az énekesnővel, de most mégis a költözés mellett döntöttek. 

Amikor a fiatal nő összeházasodott Emilióval, a férfi is a családi házba költözött. Bangó Margit és unokája között rendkívül szoros viszony van. Tina vezeti a háztartást, és intézi a Kossuth-díjas művész fellépéssel kapcsolatos ügyeit. Bár nagyon szeretnek együtt élni, Tina lánya már tizenkét éves, és a szülők szeretnének neki egy saját szobát, így nem maradt más választásuk: költözniük kell. - írja a Hot!

Tina és Emilió Forrás: Facebook/Bangó Margit

"Imádom a Mamát! Kemény asszony, nem kímélte az élet, de aranyból van a szíve. Túlzás nélkül állíthatom, hogy tűzbe menne értünk. A nagyobbik lányom a Mamával alszik, aki úgy is hívja, hogy „a kis hálótársam.” De már tizenkét éves, és úgy gondolom, hogy jobb lenne, ha lenne neki is egy saját kis kuckója. Nem lesz egyszerű, ráadásul a kis Tina kijelentette, hogy ha el is megyünk innen, ő vissza fog járni, hogy a Mamával aludhasson, így eléggé behatároltak a lehetőségeink: vagy a környéken maradunk, vagy egy nagyobb házat veszünk, és visszük magunkkal a Mamát is" - mesélte Tina.

Majka párja, Hajni nehezebben viseli terhességét, mint az első babánálhttp://www.life.hu/sztarok/20151104-majka-parja-hajni-azaz-dundika-nehezebben-viseli-a-terhesseget-mint-az-elso-babanal-mariannal.htmlAlig több, mint egy hónappal ezelőtt derült ki, hogy jön a második baba Majkáéknál. Eleven 4 éves kisfiuk, Marián után Hajni egy kislányt szeretett volna, de ismét fiút hord a szíve alatt. A kismama nehezebben viseli a terhességét, mint az első gyereknél. TV + SztárokOrigoLilu keményen dolgozik a tengerparton egy szál bikiniben – Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151105-lilu-a-kubai-tengerpartrol-posztolt-dogos-fotot.htmlA műsorvezető igencsak szexi tengerparti fotóval örvendeztette meg rajongóit, amelyen tulajdonképpen dolgozik.TV + Sztárok--Kiderült, ki nem élvezi a csókolózást Liptai Claudiávalhttp://www.life.hu/sztarok/20151104-gazdag-tibor-a-tv2-joban-rosszban-sztarja-bevallotta-hogy-nehez-szamara-a-szinpadi-csok-meg-liptai.htmlA Jóban Rosszban sztárja, Gazdag Tibor sokszor csókolja a sorozatban Liptai Claudiát, ám kiderült a színpadi csók nem is olyan egyszerűen kivitelezhető.TV + Sztárok--Ennyi pillecukor fér Jennifer Lawrence szájába - Vicces videó!http://www.life.hu/sztarok/20151104-jennifer-lawrence-szajaban-meg-sosem-volt-ennyi-minden-vicces-video-a-szinesznorol.htmlEgyre közelebb kerülünk az Éhezők viadala premierjéhez, így a legtöbb amerikai tévéműsor heves interjúkészítésbe kezdett a film főszereplőivel. Jennifer egy ilyen beszélgetés során nevetette meg a nézőket. TV + SztárokOrigoMilliókat kaszált Nagy Feró fia a TV2-nhttp://www.life.hu/sztarok/20151104-nagy-fero-fia-hunor-es-baratnoje-a-tv2-otven-millios-jatszmajaban-milliomosok-lettek.htmlHunor és párja, Dorci a TV2 Ötven milliós játszmájában végig jól válaszoltak a kérdésekre és a szerencsével kombinált tudás az utolsó kérdésnél sem hagyta el őket.TV + Sztárok--Hoppá! Indiába utazott Cintya Dictatorhttp://www.life.hu/sztarok/20151104-cinthya-dictator-fotoslany-indiaba-utazott-a-kerdes-mar-csak-az-kivel-uj-vagy-volt-parjaval-varga.htmlA kérdés már csak az, hogy a fotóslány exével, Varga Viktorral utazott-e a távoli országba, vagy egyedül vágott-e neki a nagy útnak - mert nagyon gyanúsak ezek ketten nekünk! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.